Відбувся інноваційний методичний захід «Спортивний челлендж»

Відбувся інноваційний методичний захід «Спортивний челлендж»

22 листопада на базі ЗОШ №6 у рамках методичного коворкінгу «Технології в сучасній освіті» для учителів фізичної культури відбувся інноваційний методичний захід «Спортивний челлендж».
Варто зазначити, що челлендж — давно популярний у світі, проте, завжди цікавими та захоплюючими є спортивні колективні челленджі.
Ініціювали цей захід С.А.Бондарчук, методист ІМЦ, Д.В.Пісоцький, учитель фізичної культури ЗОШ №6, переможець обласного туру і учасник Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018», О.С.Лук’янчук, керівник ММО учителів фізичної культури, учитель ЗОШ №5.
Учителі ЗОШ №6 творчо підійшли до планування заходу: С.О.Алексійчук та Л.Р.Зубкова презентували квест «Впровадження нестандартних форм навчання на уроках фізичної культури у початковій школі». Д.В.Пісоцький підготував практичне заняття «Використання інноваційних і нестандартних засобів і вправ у процесі вивчення ігрових видів спорту».
Педагоги стали активними учасниками практичної частини: відпрацьовували уміння та навички на спортивних станціях за методом колового тренування, змагалися в естафеті, провели товариський матч з волейболу. Учителі фізичної культури позитивно оцінили підготовку та організацію спортивного челленджу, який уперше проводився на спортивній базі ЗОШ №6. Переважна більшість педагогів вже обмірковує ідеї щодо проведення спортивного челленджу у своїх школах.
С.БОНДАРЧУК, методист ІМЦ