Звягельські таеквондисти — на Всеукраїнському турнірі «ITF FIGHT EVOLUTION CUP»

Звягельські таеквондисти — на Всеукраїнському турнірі «ITF FIGHT EVOLUTION CUP»

\"Звягельські24 листопада в Івано-Франківську відбувся Всеукраїнський турнір із таеквон-до серед спортсменів віком до 14 років. Змагання проводилися в дисципліні «спаринг». Учасниками стали команди з 19 клубів, що дало змогу спостерігати яскраві бої з високим рівнем підготовки бійців.
Команда з Новограда-Волинського у складі 7 спортсменів здобула три медалі. Срібло завоювала Катерина Лукашева (ліцей №1), бронзові медалі — у Діани Тимощук (ліцей №1) та Олександра Марченка (ЗОШ №3).
За крок до медалі були Д.Буришин та Н.Михайлюк. Вперше спробував свої сили на всеукраїнському рівні І.Біцький, витримавши постійні атаки досвідченого суперника та завдаючи удари у відповідь. Необ’єктивне суддівство завадило О.Остапчуку поборотись за медаль.
Враховуючи, що це був лише другий виступ наших бійців на змаганнях такого рівня, вважаємо, що результат досить непоганий. Головне — спортсмени отримали досвід. Надалі чисельність команди буде збільшена, що дасть змогу розраховувати на більшу кількість призових місць.
Команда висловлює подяку Сергію Сидорчуку за допомогу в організації поїздки на змагання.
Житомирський обласний осередок таеквон-до