Військові новоградського гарнізону — у призерах на турнірі з боксу

Військові новоградського гарнізону — у призерах на турнірі з боксу

У Чернігові відбувся відкритий турнір із боксу серед військових частин оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України.
У змаганнях взяли участь 8 команд від підпорядкованих військових частин, до складу яких увійшли військовослужбовці — як професіонали у цьому виді спорту, так і початківці.
За форматом проведення змагань у різних вагових категоріях були проведені бої, та за їх результатами визначені переможці як серед військових частин, так і в особистій першості.
В управлінні оперативного командування «Північ» зазначають, що фізичній підготовленості військовослужбовців постійно приділяється неабияка увага, а змагання з різних видів спорту постійно проводяться упродовж року.
За словами начальника прес-центру, підполковника Віталія Кирилова, переможці змагань у своїх вагових категоріях представлятимуть оперативне командування «Північ» у відбірному турі змагань серед частин Сухопутних військ до чемпіонату Збройних Сил України з боксу.
За результатами турніру серед військових частин призові місця розподілились наступним чином:
1 місце — 26-та окрема артилерійська бригада;
2 місце — 30-та окрема механізована бригада;
3 місце — 54-ий окремий розвідувальний батальйон.
Спортивні змагання відбулися за активної підтримки керівників фізкультурно-спортивних товариств «Україна» та «Спартак», які активно долучаються до проведення подібних заходів серед військовослужбовців оперативного командування «Північ».
Інформація оперативного командування «Північ»