30-та бригада завершила черговий етап підготовки

30-та бригада завершила черговий етап підготовки

На одному із загальновійськових полігонів завершився черговий етап підготовки підрозділів 30-ї окремої механізованої бригади ім.Князя Костянтина Острозького перед виконанням майбутніх бойових завдань.
Упродовж тижня з особовим складом механізованих, танкових та артилерійських підрозділів 30-ї бригади проводилися заняття з бойової підготовки. Протягом всього навчання акцент робився на злагоджену роботу всіх без винятку бойових ланок: взаємодію між командирами всіх рівнів та роботу командирів відділень із підлеглим особовим складом. Заняття проводилися для підготовки підрозділів у діях під час переходу від оборони до наступу.
«Наскільки ви навчитесь розуміти один одного тут на полігоні — настільки вам буде простіше орієнтуватися в більш критичних ситуаціях там, на війні», — під час інструктажу командирів підрозділів наголосив на важливості якісного проведення занять командир бригади.
Незважаючи на зимові погодні умови, бійці та їхні залізні помічники виконали всі поставлені командуванням завдання, — інформує 24 листопада офіційна сторінка 30-ї ОМБр у Фейсбук.
Додамо, що на підставі рішення Ради національної безпеки і оборони України щодо введення правового режиму воєнного стану начальник Генерального штабу — Головнокомандувач Збройних Сил України віддав розпорядження щодо приведення з’єднань і частин Збройних Сил України у бойову готовність «повна».
За матеріалами 30-ї ОМБр