Підписано договір щодо проведення незалежного технічного і фінансового аудиту господарської діяльності КП НВМР «ВУВКГ»

26 листопада начальник управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності міської ради Олександр Богданчук та директор Приватного акціонерного товариства Аудиторська фірма «Перспектива — К» Андрій Комаров підписали договір щодо проведення незалежного технічного і фінансового аудиту господарської діяльності комунального підприємства міської ради «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства».
Нагадаємо, аудит КП НВМР «ВУВКГ» здійснюватиме Приватне акціонерне товариство Аудиторська фірма «Перспектива — К» (м.Київ), яка здобула перемогу у відборі з трьох учасників як така, що надала кращу пропозицію та відповідає критеріям відбору. Зокрема, для здійснення технічного аудиту комунального підприємства надано підтвердження залучення технічного експерта в галузі водопостачання.
Проведення незалежного технічного і фінансового аудиту господарської діяльності комунального підприємства Новоград-Волинської міської ради «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» ПАТ АФ «Перспектива — К» виконає за 198 тис. 900 грн. Аудит розпочався 27 листопада та буде завершено до 20 грудня. За результатами проведення незалежного технічного і фінансового аудиту господарської діяльності комунального підприємства, ПАТ АФ «Перспектива — К» надасть звіт, на основі якого будуть розроблені відповідні Програми, в тому числі — щодо виходу КП НВМР «ВУВКГ» із кризи.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради