Фізкультурно-оздоровчий захід до Міжнародного дня осіб з інвалідністю

Фізкультурно-оздоровчий захід до Міжнародного дня осіб з інвалідністю

29 листопада у Гарнізонному будинку офіцерів відбувся фізкультурно-оздоровчий захід до Міжнародного дня осіб з інвалідністю, участь у якому взяли понад два десятки осіб.
Розпочали зі спортивної зарядки, яку для учасників провів головний фахівець міського Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» В.В.Ішков. Після чого відбулися змагання з шашок, визначивши трьох переможців і найактивніших учасників.
Директор міського Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Л.С.Тимофєєва залучила учасників до гри у «Дартс — влучний кидок».
На захід завітав т.в.о. начальника управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новоград-Волинської міської ради Я.Ю.Сорока, який побажав спортсменам нових перемог, міцного здоров’я та вручив подарунки.
Також захід відвідала маркетолог ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод» О.Г.Черниш, яка вручила учасникам солодкі подарунки від генерального директора ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод» С.Ф.Портянка.
Із найкращими побажаннями до учасників звернувся майор Ю.А.Краснобокий, директор 31-го Гарнізонного будинку офіцерів. А ансамбль «Осінь» порадував присутніх гумористичними народними піснями.
Інформація міського Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»