До Міжнародного дня осіб з інвалідністю відбулося відкрите тренування з вихованцями дитячо-юнацької спортивної школи

До Міжнародного дня осіб з інвалідністю відбулося відкрите тренування з вихованцями дитячо-юнацької спортивної школи

3 грудня з нагоди Міжнародного дня осіб з інвалідністю відбулося відкрите тренування з вихованцями відділення армспорту та карате для дітей з інвалідністю дитячо-юнацької спортивної школи управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради. Зазначені відділення були відкриті у 2017 році в дитячо-юнацькій спортивні школі для занять видами спорту для осіб з інвалідністю, що визнані в Україні. На даний час у дитячо-юнацькій спортивній школі займається 468 вихованців, із них 35 осіб — з інвалідністю.
Під час відкритих тренувань вихованці школи продемонстрували гарні навики та вміння. Привітати вихованців завітали директор департаменту праці та соціального захисту населення міської ради Лілія Хрущ, начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради Ярослав Циба, заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради Ярослав Сорока, директор дитячо-юнацької спортивної школи Віктор Борисюк, директор міського Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Лідія Тимофєєва.
Всі вихованці були нагороджені подяками, подарунками та солодкими смаколиками. Вітаємо та дякуємо всім, хто захоплюється спортом, хто ним займається і для кого спорт — це спосіб і сенс життя!
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради