У Територіальному центрі соціального обслуговування відбувся захід, приурочений до Міжнародного дня осіб з інвалідністю

У Територіальному центрі соціального обслуговування відбувся захід, приурочений до Міжнародного дня осіб з інвалідністю

3 грудня у Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міської ради відбувся захід, приурочений до Міжнародного дня осіб з інвалідністю, — «У моєму серці надія сонячна».
На захід завітали заступник директора департаменту — начальник управління державних соціальних допомог департаменту праці та соціального захисту населення міської ради, депутат міської ради Олена Пономаренко, заступник директора — начальник управління соціального захисту праці та фінансового забезпечення департаменту праці та соціального захисту населення міської ради Надія Шатило, депутат міської ради Дарія Костриця, заступник голови міської організації ветеранів Лілія Прокопова, які промовили багато теплих слів на адресу учасників заходу. До вітань приєдналася директор Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міської ради Ольга Гудзь, яка вручила підопічним подяки.
Під час заходу було проведено презентацію виробів, виготовлених руками підопічних Терцентру, а також представлено їх перемоги та досягнення, активну життєву позицію та участь у громадському житті міста.
Свої виступи підопічним Територіального центру подарували Олена Котюк, Анна та Тетяна Прокоф’єви, Анна Шапран, Рима Ковальчук, Вероніка Осінська, Святослав Марков, а також ансамблі «Осінь» та «Пісенне сузір’я».
По закінченню заходу для учасників було організовано чаювання. Також 185 підопічних Територіального центру з обмеженими фізичними можливостями отримали продуктові набори.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради