У Городниці вчинено розбійний напад на жінку

Нещодавно до поліції із заявою про вчинення розбійного нападу звернулася 44-річна жителька смт. Городниця Новоград-Волинського району. Перевірку за її зверненням проводили працівники місцевої поліцейської станції. Відтак за кілька годин особу підозрюваного у вчиненні розбою на жінку було встановлено.
Також у селище Городниця виїхала, для документування вчиненого злочину, слідчо-оперативна група Новоград-Волинського відділу поліції.
Правоохоронці встановили, що злочин був вчинений близько шостої години вечора. Жінка сама поверталася з роботи, дорогою зупинилася біля банкомата, зняла гроші з рахунку і пішла у напрямку дому. Але біля її оселі невідомий розпилив їй в обличчя пекучу речовину, вдарив по голові та намагався відібрати сумку. Жінка почала кричати та звати на допомогу, не випускаючи з рук сумку. Зловмисник, злякавшись, що її почують інші перехожі, кинувся тікати.
Оперативники, зібравши необхідні відомості, встановили особу підозрюваного. Ним виявився 15-річний місцевий житель, учень 9 класу місцевої школи.
У скоєному хлопець зізнався та повністю визнав свою вину. Пояснив, що мав намір таким чином «підзаробити».
04141.com.ua