Вітання 50/2018

Вітання 50/2018







































11 грудня відсвяткувала свій ювілей мудра дружина, турботлива матуся, найдобріша бабуся і просто чудова жінка — Галина Олексіївна БЕДНАШ


Літа цвіли не просто цвітом, а проростали у труді, дорослими вже стали діти, а Ви — душею молоді. Літа хай будуть світлі, легкокрилі, не буде втоми лагідним рукам. Нехай здійсниться все, що не збулося, і добре серце не підкориться рокам.

Хай щастя панує у Вашому домі, і радість у ньому живе, здоров’я міцного і щирої долі хай Бог посилає і Вас береже.


З любов’ю та повагою чоловік, діти, онуки, племінники з сім’ями



12 грудня святкувала ювілей Олена Борисівна БАРАНЧУК


Хай за плечами 60 — поважна і значима дата, а Ви — все молода для нас, невтомна, лагідна, завзята. Бажаємо не знати бід, не відать смутку і печалі, і хай іще багато літ Вас надихають світлі далі.


З любов’ю всі рідні



ПОДЯКА


Висловлюємо безмежну вдячність, вклоняємось низько-низько, шлемо найщиріші слова подяки судинному хірургу — Костянтину Валерійовичу ШНАЙДЕРУ.

У нашій сім’ї трапилася біда — тяжко захворів чоловік. І вдень, і вночі потрібна була допомога. Костянтин Валерійович приклав усі зусилля, досвід, проявив високий рівень професіоналізму, надзвичайну людяність, терпіння для порятунку життя рідної нам людини. Це — лікар із золотими руками і добрим серцем, з повагою і розумінням, з відповідальністю і відданістю він відноситься до свого покликання.

З нагоди Дня народження нашого рятівника, ми його щиро вітаємо! Нехай Всевишній дарує Вам міцне здоров’я, любов, достаток, охороняє на всіх шляхах і у всіх починаннях.


З повагою та вдячністю сім’я Левковських


 

14 ГРУДНЯ — ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС


Щорічно, 14 грудня, Україна вшановує учасників ліквідації наслідків однієї з найбільших аварій на атомних електростанціях — аварії на Чорнобильській АЕС.

Чорнобиль, більшою чи меншою мірою, торкнувся кожного з нас. Наслідки техногенної аварії були б ще жахливішими, якби не мужність і жертовність тих людей, які вже у перші години страшного лиха прибули на Чорнобильську АЕС і вступили у бій із невидимим ворогом — радіацією.

Ми схиляємо голови перед пам’яттю загиблих героїв і віддаємо данину шани всім, хто, рятуючи світ від ядерної небезпеки, жертвували найдорожчим — своїм здоров’ям і життям.

Вірю, що жах Чорнобильської катастрофи залишиться у минулому й ніколи не повториться, а ваш величний подвиг додаватиме всім нам впевненості у завтрашньому дні.

Висловлюю щирі слова вдячності всім учасникам-ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС і зичу вам міцного здоров’я, мирного неба, сімейного затишку, шани і щирої поваги від людей та довгих років життя!


Віктор ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

15 ГРУДНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СУДУ


Шановні працівники суду! З нагоди професійного свята прийміть щирі вітання і побажання добра, міцного здоров’я, професійних перемог і нових досягнень!

Ваша місія почесна — забезпечувати права і свободи людини, утверджувати принципи верховенства права та розвитку України як демократичної, правової держави.

Зичу і надалі віддано служити закону із невичерпною енергією, наснагою та витримкою! Нехай вас завжди та в усьому супроводжує успіх. Нехай професійні зусилля будуть винагороджені повагою і довірою громадян, а родинний затишок, мир та спокій супроводжують вас на довгій життєвій ниві.


Віктор ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

17 ГРУДНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКА ДЕРЖАВНОЇ ВИКОНАВЧОЇ СЛУЖБИ


Шановні працівники виконавчої служби! Щиро вітаю вас із професійним святом!

Сьогодні на органи державної виконавчої служби покладено завдання, направлені на підвищення соціально-економічного стану як громадян, так і держави в цілому — організовувати своєчасне, повне і неупереджене виконання рішень відповідно до законів України.

Така необхідна щоденна кропітка праця захищає конституційні права та свободи громадян, сприяє зменшенню несправедливості з тим, щоб найвищі цінності були незаперечними і надійно захищеними.

Бажаю вам міцного здоров’я, щастя і добробуту, плідної праці та успіхів. Нехай ваші професійні зусилля будуть винагородженні довірою та повагою новоград-волинців.


Віктор ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

19 ГРУДНЯ — ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ


Любі діти, шановні дорослі! Щиро вітаю вас із Днем Святого Миколая, яке щороку відзначається 19 грудня.

Це — одне з найсвітліших і найрадісніших християнських свят, що осяює наші оселі душевною теплотою, щедрістю і добрими сподіваннями. На нього чекають як діти, так і дорослі: малеча — аби отримати подарунка від Миколая, дорослі — аби здійснилися всі задуми.

Нехай же чудо Святого Миколая не омине жодної домівки і наповнить особливою радістю серця всіх новоград-волинців. Нехай добро й милосердя єднають нас заради щастя дітей, а всі негаразди проходять повз і не зачіпають вас. Нехай Святий Миколай благословить вас на добрі помисли і справи!


Віктор ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

19 ГРУДНЯ — ДЕНЬ АДВОКАТУРИ


Шановні адвокати! Щиро вітаю вас із професійним святом!

За своєю природою адвокатура є одним з інструментів демократичного суспільства, оскільки виконує найважливішу цивільну функцію — захист прав і законних інтересів громадян та юридичних осіб. Тому ефективність діяльності адвокатів є показником рівня демократії в державі, його політичної та економічної стабільності.

Почесна й нелегка праця з відстоювання справедливості вимагає від адвоката високого рівня знань, досвіду та виняткових особистих якостей — честі, гідності, відданості справі й наполегливості.

Нехай же людська повага й довіра стануть гідним орієнтиром у вашій щоденній роботі! У день вашого професійного свята бажаю вам, шановні адвокати, міцного здоров’я, щастя, життєвих гараздів, благополуччя та нових професійних перемог!


Віктор ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Олену Андріївну ВЛАСЮК — 14.12.1928 р.н.

Августину Наумівну ЗАСИМЕНКО — 14.12.1929 р.н.

Марію Опанасівну МАШКОВСЬКУ — 14.12.1926 р.н.

Вікентія Олександровича ГАГАРСЬКОГО — 15.12.1929 р.н.

Варвару Тимофївну КУЦЕНКО — 15.12.1923 р.н.

Ганну Василівну ТАРАНЕНКО — 15.12.1927 р.н.

Марію Артемівну ВЕРЮГІНУ — 17.12.1922 р.н.

Варвару Сергіївну ВОЗНЯК — 17.12.1933 р.н.

Зінаїду Олександрівну ШЛЕНДЕР — 17.12.1928 р.н.

Капітоліну Іванівну ЗАБОЛОТНИКОВУ — 18.12.1930 р.н.

Григорія Іларіоновича ФІЛАТОВА — 18.12.1928 р.н.

Ігоря Васильовича РОМАНЧУКА — 14.12.1967 р.н.

Геннадія Дмитровича ПЕЛЕШАНКА — 15.12.1966 р.н.

Олександра Миколайовича СОРОКУ — 17.12.1963 р.н.

Володимира Гнатовича СИЛЬВЕРТЮКА — 18.12.1940 р.н.

Григорія Семеновича ГОПКУ — 18.12.1951 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»