Відбувся особистий прийом громадян міським головою Віктором Весельським

Відбувся особистий прийом громадян міським головою Віктором Весельським

7 грудня міський голова Віктор Весельський провів особистий прийом громадян у громадській приймальні №1 Будинку рад. Загалом цього дня до очільника міста звернулося 10 жителів міста.
У зв’язку з участю у заходах у другій половині дня, прийом громадян очільником міста проходив із 10 до 12 години.
У ході щоп’ятничного прийому новоград-волинцями піднімалася низка важливих питань життєдіяльності територіальної громади. У кожного, хто прийшов цього дня на прийом, була своя проблема, яка потребувала негайного вирішення чи детального вивчення міською владою. Зокрема, звернення стосувалися житлово-комунальних питань, благоустрою територій, допомоги у лікуванні тощо.
Колективне звернення від молодих матусь міста Новограда-Волинського також було опрацьоване цього дня очільником міста. Звернення стосувалось стану і нерівномірного розміщення дитячих та ігрових майданчиків у місті. Заявниці порушували питання реконструкції міського Парку культури та відпочинку, а також облаштування майданчику для дитячих візочків біля будівлі міськрайТМО. Між тим, керівництво міста знайшло порозуміння з молодими матусями міста. Так, заступник міського голови Оксана Гвозденко підтримала ініціативу щодо організації розважального заходу під час новорічно-різдвяних свят.
Віктор Леонідович дав відповідні доручення керівникам виконавчих органів міської ради розглянути всі порушені мешканцями питання.
Під час прийому громадян лунали і слова вдячності за допомогу у вирішенні певних питань та привітання з нагоди професійного свята — Дня місцевого самоврядування.
Усі звернення громадян зафіксовані в електронних картках особистого прийому. Звернення, які потребували додаткового опрацювання, Віктор Леонідович доручив спеціалістам відповідних структурних підрозділів, управлінь, відділів і служб взяти на контроль для належного розгляду.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради