Чекаємо на пропозиції щодо номінацій та номінантів на участь у загальноміському відкритому рейтингу популярності «Гордість міста-2018»!

Традиційно, в лютому, містяни відзначають тих, хто збагатив життя громади видатними подіями, тих, чий успіх викликав суспільний резонанс, тих, чиї досягнення визнані не тільки на рівні міста, а, можливо, і на рівні України!
Із метою популяризації досягнень жителів міста Новограда-Волинського в різних сферах суспільного життя, стимулювання творчої активності та заохочення представників різних професій, які отримали широке громадське визнання, пропонуємо підприємствам, організаціям, установам і зацікавленим членам громади міста подавати пропозиції щодо номінацій та номінантів на участь у загальноміському відкритому рейтингу популярності «Гордість міста-2018».
Свої пропозиції просимо подати до 15 січня 2019 року на поштову адресу міської ради: вул.Шевченка, 16, м.Новоград-Волинський, 11700, або в кабінет №12 міської ради.
За довідками звертатись за телефонами: 5-22-15, 5-33-96.
Шановні мешканці міста! Не залишайтеся осторонь цієї події. Долучившись до неї, ви зможете визначити людей, гідних носити звання «Гордість міста». Тому виберемо найдостойніших! Нехай їх імена засяють золотими літерами в історії славного міста Новограда-Волинського!
Відділ підтримки муніципальних ініціатив і інвестицій, підприємницької діяльності, економічного аналізу та планування міської ради