Інформаційний зріз щодо діяльності галузей життєзабезпечення міста за минулий тиждень

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО
Комунальним підприємством Новоград-Волинської міської ради «Новоград-Волинськжитлосервіс» здійснені наступні роботи:

  • вивезено 20 куб. м сміття (місця загального користування);

  • зрізано 10 аварійних дерев та подрібнено 7 пнів на території міста;

  • проводилося прибирання снігу та посипання піщано-соляною сумішшю територій місць загального користування при несприятливих погодних умовах.


Комунальним підприємством «Шляхрембуд» Новоград-Волинської міської ради здійснені наступні роботи:

  • вивезено вуличний змет із вулиць Гетьмана Сагайдачного, Чехова, Юрія Глухова, Житомирська, Івана Мамайчука, Вокзальна, Лесі Українки;

  • прочищено зливові колодязі: вул.Гагаріна — 8, вул.Чехова — 4;

  • здійснювався поточний ремонт дорожнього покриття внутрішньоквартальних проїздів по вул.Гетьмана Сагайдачного від буд. №16 до буд. №24;

  • прибрано зупинки громадського транспорту на вул.Гетьмана Сагайдачного, вул.Чехова;

  • проводилося прибирання снігу та посипання піщано-соляною сумішшю вулиць міста при несприятливих погодних умовах.


ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я
У КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги міста Новограда-Волинського» продовжується підписання декларацій із сімейними лікарями, педіатрами. Станом на 10.12.2018 року підписано 42270 декларацій (75%).
За державною програмою «Доступні ліки» станом на 10.12.2018 року звернулися та отримали рецепти 18607 пацієнтів, виписано 37073 рецептів. Відпущено рецептів на суму 1173167 грн., що становить 89% від загальної суми.
Хворі на цукровий діабет забезпечуються препаратами інсуліну безкоштовно. Станом на 10.12.2018 р. відпущено рецептів на суму 1431850 грн. (86% від виділеної суми).
Шановні новоград-волинці! Переконливо просимо звернутися до сімейного лікаря та педіатра щодо підписання декларації про вибір лікаря, який надає первинну медичну допомогу.
ОСВІТА
3 грудня на базі Новоград-Волинського ВПУ відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з німецької мови, в якому взяли участь 16 учнів ЗЗСО міста.
4 грудня начальник управління освіти і науки міської ради Т.В.Ващук взяла участь у засіданні Ради Регіонального розвитку в м.Житомир.
4 грудня відбувся ІІ етап ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика на базі Новоград-Волинського ВПУ для учнів 5-11 класів, на базі ліцею №4 — для учнів 3-4 класів, у якому взяли участь 92 школярі ЗЗСО міста.
5-6 грудня на базі ІМЦ продовжили роботу курси з безкоштовної перепідготовки вчителів інформатики міста і району від команди благодійної організації BrainBasket Foundation.
5-7 грудня у Києві вихованка ПДМ, учениця 10 класу ЗОШ №8 Вікторія Плисак взяла участь у Всеукраїнських зборах лідерів учнівського самоврядування «Права людини».
6 грудня в ліцеї №4 відбувся майстер-клас «Використання допоміжного інструментарію у роботі практичного психолога» для психологів ЗЗСО міста.
6 грудня на базі ЗОШ №10 відбувся спільний літературний проект ІМЦ і ММО вчителів зарубіжної літератури «Поет, художник і юрист…», присвячений творчості Й.В.Гете, в якому взяли участь педагоги й учні всіх ЗЗСО міста.
6 грудня в ІМЦ пройшла організаційна нарада для учителів, педагогічних керівників учнівських науково-дослідницьких робіт МАН України з теми «Підготовка учнів до І етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у МАН України».
7 грудня на базі ЦНТТУМу керівником гуртка «Бісероплетіння» С.В.Скворцовою проведено майстер-клас «Янголятко».
Протягом тижня у закладах загальної середньої освіти міста проведено інформаційну кампанію «Дякую захисникам!» до Дня Збройних Сил України, заходи до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради