Старшокласники Новограда-Волинського взяли участь в інтелектуальній грі «Ерудит»

Старшокласники Новограда-Волинського взяли участь в інтелектуальній грі «Ерудит»

11 грудня служба у справах дітей управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради провела для старшокласників Новограда-Волинського інтелектуальну гру «Ерудит». Брейн-ринг відбувся на базі ліцею №1, де учні 9-11-х класів різних шкіл міста змагалися за звання ерудита в галузі правознавства.
Захід відбувся, згідно з розпорядженням міського голови №290 від 7.12.2018 р. «Про проведення Всеукраїнського тижня права у 2018 році», з метою підвищення рівня правової культури дітей міста, поглиблення ними знань Конвенції про права дитини, попередження скоєння злочинів та правопорушень неповнолітніми, запобігання негативним проявам у підлітковому середовищі. З вітальним словом до присутніх звернулася начальник служби у справах дітей управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради Нонна Лойко.
Ведучий ставив учасникам інтелектуальної гри «Ерудит» питання на правову тематику і протягом однієї хвилини старшокласники обговорювали правильну відповідь, яку писали на папірцях. Відповідь зараховувалася після того, як вклавшись в обмежені часові рамки однієї хвилини, гравці вручали її ведучому. Відповіді перевіряли журі. Правильна відповідь приносила команді 1 бал.
Внаслідок запеклої інтелектуальної боротьби були визначені найкращі. Три призових місця розподілилися наступним чином: третє місце — ЗОШ №9; друге місце — ЗОШ №3, чемпіоном брейн-рингу на правову тематику стала команда ліцею №11. Переможці отримали книги та дипломи служби у справах дітей управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради. Всі учасники брейн-рингу отримали на згадку про гру сувеніри.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради