Новорічна ялинка запалила святкові вогні

Новорічна ялинка запалила святкові вогні

У День Святого Миколая, 19 грудня, на площі Лесі Українки відбулося відкриття головної ялинки. Участь у заході взяли перші особи місцевої влади. Міський голова Віктор Весельський привітав присутніх зі святом:
«В очікуванні новорічних свят ми з вірою дивимось уперед, ставимо перед собою нові цілі і завдання. Чи справдяться вони, залежить, передусім, від кожного з нас — від нашої відповідальності, життєвої позиції та щоденної кропіткої праці.


Переконливо вірю, що незмінні духовні цінності — мудрість, поміркованість, працьовитість — стануть запорукою того, що ми гідно подолаємо усі труднощі та негаразди, якщо ті стануть перед нами. Впевнений, що любов до нашого рідного міста, прагнення зробити його кращим і надалі слугуватиме головним пріоритетом у щоденній діяльності влади та громади».
Урочисте відкриття ялинки супроводжувалося виступами вокальних колективів, розважально-ігровою програмою для дітей. І, звісно, вітанням Миколая. Отож, головний атрибут свят — новорічну ялинку — відкрито, а це означає, що зимові свята офіційно стартували.
За матеріалами відділу інформації та зв’язків з громадськістю міської ради