Шановні освічені, культурні, інтелігентні, небайдужі та далекоглядні мешканці міста та району!

Прийміть щиру вдячність за небайдуже ставлення до проблем Новоград-Волинської районної бібліотеки імені Лесі Українки. Ми розуміємо, що питання ПРО ЛІКВІДАЦІЮ БІБЛІОТЕКИ ПРИПИНЕНО ТИМЧАСОВО.
Багато зворушливих, схвильованих дзвінків було і в бібліотеку, і особисто бібліотекарям, листи від читачів до Новоград-Волинської районної ради та депутатам районної ради (котрі вирішили ліквідувати бібліотеку).
Була дуже важлива підтримка бібліотекарів сільських бібліотек району (тому що районна бібліотека є методичним центром для них) та працівників культури міста.
Активним користувачам мережі Facebook з їх коментарями, сайтам, газетам — окрема вдячність. Ми зрозуміли, що бібліотека — не одинока, живу книгу як любили, так і будуть любити і читати.
Міністр культури Євген Нищук на Об’єднавчому Соборі у Києві сказав, що «дуже важливо, щоб в країні була КУЛЬТУРА, ОСВІТА та ДУХОВНІСТЬ».
Ми маємо надію на подальшу активну позицію користувачів бібліотеки. Новоград-Волинська районна бібліотеки імені Лесі Українки — це 110-річна історія культури міста та району. Нам треба її зберегти для поколінь! Бібліотека живе, бібліотека працює! Ми ради бачити як постійних наших читачів, так і чекаємо на нових.
Цього року ми пережили безліч переломних подій, які обов’язково залишаться в нашій пам’яті. Нехай Новий 2019 рік принесе нам нові сили для втілення амбітних планів і звершень. Спасибі за те, що ви були і залишаєтеся з нами. Щастя, здоров’я і благополуччя вам і вашим родинам!
Від колективу Новоград-Волинської районної бібліотеки імені Лесі Українки, директор Лариса КОВАЛЕВСЬКА