Пам’ять про Володимира Єрмакова вшанували турніром із баскетболу

23 грудня у Новограді-Волинському відбувся міський турнір із баскетболу пам’яті Володимира Петровича Єрмакова. Цього дня у спортивній залі зібралася спортивна громада та найактивніші шанувальники баскетболу міста.
Володимир Єрмаков був Заслуженим працівником фізичної культури України, а також — серед засновників дитячо-юнацької спортивної школи у місті, яку очолював 24 роки. Він присвятив себе служінню обраній справі, в розвиток якої завжди вкладав щире серце, талант і уміння, професійність та відповідальність.
Із вітальними словами до учасників та гостей звернулись заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради Ярослав Сорока та директор дитячо-юнацької спортивної школи Віктор Борисюк.
Участь у змаганнях взяли баскетбольна команда Новоград-Волинської ДЮСШ (тренер Євгеній Климець), баскетбольна команда міста Новограда-Волинського «Звягель», команда міста Баранівки та команда міста Коростишева. Турнір проходив за кубковою системою.
У підсумку перемогу виборола команда з м.Коростишів.
Новоград-волинські команди «Звягель» та ДЮСШ посіли 2-ге та 3-тє місця відповідно. Призери нагороджені пам’ятними кубками, медалями та грамотами. Вітаємо призерів!
За матеріалами управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради