Студенти — помічники Миколая-Чудотворця

Студенти — помічники Миколая-Чудотворця

Прикладом доброти, безкорисливості і щирості для кожного з нас є постать Святого Миколая. Це свято — найочікуваніше і найулюбленіше для дорослих і дітей, адже в цей час межа між дитинством і старшим віком повністю зникає, кожен відчуває себе безпечною дитиною. З особливим нетерпінням його чекають усі, бо свято пов’язане з подарунками та гарним настроєм.
Щорічно Миколай-Чудотворець кличе за собою милосердних людей, пропонує робити добро задля інших. Студенти-медики волонтерського центру «Милосердя» вже багато років поспіль з цієї нагоди вітають вихованців обласного будинку дитини.
Студенти організували та провели для діток благодійне свято «Миколай до нас іде, подарунки нам несе». Малюки старанно готувалися: разом із дорослими прикрашали ялинку, вчили вірші, танці, пісні. Кожен намагався бути слухняним, щоб отримати подарунок.
Також волонтери підготували театралізоване дійство, в якому найактивнішу участь взяли малюки. Разом зі Святим Миколаєм, Зірочкою, Ангелами та іншими казковими героями малята веселилися. По закінченню свята з рук Миколая кожна чемна дитина отримала солодощі та іграшки, а нечемних в закладі… не знайшлося!
Миколай завітав також у домівки до діток із особливими потребами. До цієї справи також долучилися помічники Чудотворця — студенти нашого медичного коледжу, яким діти розповіли про себе, свої мрії та бажання, отримали подарунки: фрукти, іграшки. Приємно приносити радість у людські серця!
Н.МОРОЗ, заступник директора з гуманітарної освіти та виховання Новоград-Волинського медичного коледжу