Вітання 1/2019

Вітання 1/2019































4 січня святкує своє 92-річчя улюблений наш дідусь Олексій Якович ДМИТРЕНКО!


Сьогодні в Вашому житті — чергова знаменна дата, і ми хочемо привітати Вас з нею, як з ще однією вершиною взятої фортеці. Ваш вік — це не просто обчислення років, це — багатство і досвід. Своїм прикладом Ви кожен день показуєте всім нам приклад мужності, сміливості, сили і доброти. Довгих років життя, дідусю, здоров’я, нехай життя підносить лише приємні сюрпризи! Будьте щасливий, дорогий наш дідусь!

Наче дуб могутній, в нашій Ви родині, мужній, нездоланний, справжній Ви козак. І в часи веселі, і у мить розлуки лиш до Вас, дідусю, горнеться усяк. Будьте нам і далі добрим провожатим, покажіть стежину вірну у житті. І на радість людям, мудрий і завзятий, і на нашу втіху, ще живіть сто літ.

З Днем Народження!


З найщирішими побажаннями Вас вітають невістка Регіна; онучка Марія з чоловіком Валерієм та дітками: Сергієм, Нікітою, Альбіною, Валерією; онучка Галина з чоловіком Олександром та дітками: Артемом, Константином, Ростиславом; онучка Яна з чоловіком Анатолієм та дітками: Дариною, Анною, Іваном; син Анатолій; онук Андрій з сином Олександром; онучка Оксана з дітками: Марією та Артемом



У нашій родині на Різдво — подвійне свято! Іменники: мама та бабуся — Надія ДЕМЧУК та чоловік, батько, дідусь — Валентин ЛАГУТА


Ми вам хочемо побажати Любові і щастя — без меж! Кохання за руку тримати, здоров’я і радості — теж! А також «Спасибі» сказати за те, що ви поряд й щоранку, і знов відчувати ваш рідний, замріяний погляд, за теплі обійми і ласку, за ніжність і щире чекання! Сьогодні, поринувши в казку, прийміть найщиріші вітання! В житті хай завжди буде диво, хай стелиться стежка крилато, хай зима у танку закружляє й також поздоровить вас зі святом!


Усі, хто вас любить



4 січня вітаємо з ювілеєм Миколу Михайловича БАЗЮКА


Нехай буде у Вас все в порядку, добра Вам, щастя і достатку. Щоб горе і смуток Ваш дім обминали, щоб сонечко ясне Вам завжди сіяло. Веселощів низку, здоров’я міцного — від щирого серця бажаєм усього. Хай надійних людей Вам життя посилає, а в серці довіку добро не згасає. Хай радість всміхається в Вашому домі, і ліку не буде щасливим рокам, іще раз здоров’я, удачі в усьому ми зичимо щиро, ріднесенький, Вам!


З любов’ю дружина Валентина, дочка Людмила, зять Олександр, онуки: Владислав, Ілля, Назар



6 січня святкує ювілей Василь Миколайович СЕМЕНИШИН


Від всієї душі вітаємо з Днем народження нашого найдорожчого, наймилішого, щирого, люблячого чоловіка, батька, дідуся, хорошого сім’янина, турботливого хазяїна. Бажаємо ще довгих років життя, міцного здоров’я, сімейного щастя, радості, всіх земних благ. Дякуємо Богу, що ти є в нас.


З любов’ю дружина Лєна, діти: Леся, Вітя та онуки: Валентин, Ілля та Софійка


 

ПОДЯКА


У березні цього року національна поліція з надуманої причини провела у мене обшуки, арешти та вилучення мого майна. Чим завдала мені великий матеріальний та моральний збиток.

Хочу подякувати жителям свого села Тальки та Немильня, які не побоялися виступити у підтримку моєї сім’ї, а саме: прийшли на захист мого приватного будинку.

Бажаю міцного здоров’я, благополуччя, мирного неба над головою і всіх земних благ у новому році.

Вітаю з Різдвом Христовим!


Сергій Олександрович КОЗАЧЕНКО


 

7 СІЧНЯ — РІЗДВО ХРИСТОВЕ


Дорогі новоград-волинці! У ці зимові дні, осяяні Вифлеємською зіркою і зігріті душевним теплом, добротою та любов’ю до ближнього, вітаю вас зі святом, яке несе світло добра до кожної оселі — з Різдвом Христовим!

Нехай Різдво принесе у кожну домівку щастя, здоров’я і достаток. Бажаю вам та вашим близьким Божої благодаті та веселої коляди. Нехай у Різдвяний вечір забудуться погані спогади, очистяться ваші думки та здійсняться всі надії, а життєві труднощі оминають вашу родину.

З Різдвом Христовим!


Сергій КОЛОТОВ, в.о. міського голови


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Олексія Яковича ДМИТРЕНКА — 04.01.1927 р.н.

Євдокію Іванівну КОСТЮК — 05.01.1919 р.н.

Олену Костянтинівну ПАШКЕВИЧ — 05.01.1930 р.н.

Володимира Івановича КЛАВДІЧА — 05.01.1954 р.н.

Марію Якимівну КРУЧОК — 06.01.1931 р.н.

Галину Яківну ЩАВИНСЬКУ — 06.01.1932 р.н.

Олену Феодосіївну ГЛУХОВСЬКУ — 09.01.1926 р.н.

Софію Луківну ЯКИМЧУК — 09.01.1932 р.н.

Василину Климівну ГОЛУБ — 10.01.1931 р.н.

Андрія Андрійовича САРГАНА — 06.01.1960 р.н.

Тараса Євгеновича ШВЕЦЯ — 09.01.1962 р.н.

Валерія Леонідовича РОМАНЧУКА — 09.01.1967 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»