www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины
free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 1/2019

04 Січня 2019 | Оприлюднив: | 14 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Який із цих котів найбільш миролюбний? А. Матроскін. Б. Базіліо. В. Леопольд. Г. Пан Коцький.
  2. На всякого мудреця доволі ... А. Дурості. Б. Простоти. В. Бідності. Г. Спонсорів.
  3. Скільки зірок на погонах капітана? А. 2. Б. 3. В. 4. Г. 5.
  4. Хто сидить біля водія спортивного автомобіля? А. Капітан команди. Б. Лоцман. В. Штурман. Г. Бортстрілок.
  5. Як у народі називають фінансові установи, які обіцяють вкладникам золоті гори? А. Піраміди. Б. Сфінкси. В. Гробниці. Г. Поховання.
  6. «Рибний» день у радянських їдальнях. А. Неділя. Б. Понеділок. В. Середа . Г. Четвер.
  7. Де провів останні роки життя Е. Хемінгуей? А. Куба. Б. Іспанія. В. Венесуела. Г. Гаїті.
  8. Якого вокзалу немає в Москві? А. Ризького. Б. Київського. В. Казанського. Г. Мінського.
  9. Справжнє прізвище Віри Брежнєвої. А. Галушка. Б. Вареник. В. Борщ. Г. Джугашвілі.
  10. Планета, у якої є супутник Дездемона? А. Уран. Б. Нептун. В. Плутон. Г. Уран.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №1: 1. В. 2. Б. 3. В. 4. В. 5. А. 6. Г. 7. А. 8. Г. 9. А. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,