Всеукраїнські учнівські олімпіади з навчальних предметів у 2018-2019 н.р.

Всеукраїнські учнівські олімпіади з навчальних предметів у 2018-2019 н.р.

Із метою пошуку, підтримки та розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді, у Новограді-Волинському організовано та проведено І та ІІ етапи Всеукраїнських учнівських олімпіад юних знавців української мови та літератури, математики, фізики, хімії, біології, географії, історії, іноземних (німецької, французької, англійської, польської) мов, російської мови та літератури, інформатики (програмування), інформаційних технологій, астрономії, економіки, екології, правознавства, трудового навчання (обслуговуючі види праці, технічна праця).
І етап проведено на базах закладів загальної середньої освіти міста протягом жовтня 2018 року. У листопаді-грудні 2018 року відбувся ІІ (міський) етап олімпіадних змагань, в якому, враховуючи предметний рейтинг для кожного закладу, взяли участь 617 учнів.
ІІ етап Всеукраїнських олімпіад проводився на базі вищого професійного училища, ЗОШ №7 (інформатика та інформаційні технології, технічна праця), ЗОШ №8 (обслуговуючі види праці), ЗОШ №9 (французька мова), ліцею №11 (польська мова).
Учасники міських олімпіад, які посіли 1-3 місця на ІІ етапі (а це — майже 200 учнів), зараховані до міської Школи «Обдарована дитина», відділення якої очолили 31 досвідчений педагог закладів загальної середньої освіти міста. За результатами роботи Школи «Обдарована дитина», кращі учні представлятимуть наше місто на ІІІ (обласному) етапі олімпіад. Бажаємо не зупинятися на досягнутому, зичимо подальших творчих успіхів, нових злетів і перемог!
Наталія МАРЧЕНКО, методист інформаційно-методичного центру