Перші краяни у новому році: хлопчик і дівчинка

Перші краяни у новому році: хлопчик і дівчинка

Вітання новонародженим на початку нового року — гарна традиція нашого краю. Цікава тенденція спостерігалася у пологовому відділенні міськрай ТМО з приходом 2019-го: у районі першим народився хлопчик, а місто отримало у якості новорічного подарунка дівчинку. Як і традиційно, представники влади привітали щасливих мам із поповненням у сім’ях.
«До 11 години 2 січня у пологовому відділенні міськрайТМО на світ з’явилося семеро немовлят», — повідомляє сайт «Novograd City». — 1 січня 2019-го року, о 17 годині 25 хвилин, жителька Великої Деражні Інна Хортюк народила першу дитину цього року — хлопчика вагою 3,2 кг, на зріст 51 см. О 5 годині ранку 2 січня другим на світ з’явився хлопчик вагою 3,2 кг та зростом 53 см, якого подарувала нашому краю Ольга Алексійчук зі Стриєви. Як повідомили у пологовому відділенні, усі пологи були фізіологічними, дітки — на сумісному перебуванні з мамами».
Компанію новонародженим козачкам склала дівчинка, котра народилася 2 січня, о 7 годині, у звягельчанки Анастасії Кот (вага дитини — 3,3 кг, зріст — 54 см), — про це йдеться на офіційному сайті міської ради: «Це — третя дитина у родині. Мамі вручили привітальний лист, а також — блендер, підгузки, збірку «Леся Українка — дітям», солодкий подарунок та квіти. Також подарунки отримала щаслива матуся, яка другою цього ж дня народила хлопчика».
Підготувала Юлія КЛИМЧУК
Фото з сайту міської ради