www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины
free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 2/2019

11 Січня 2019 | Оприлюднив: | 6 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Документ, яким офіційно проголошується автономія церкви в управлінні або автокефалія. А. Ліцензія. Б. Пропозиція. В. Томос. Г. Дозвіл.
  2. Дарованому коню... А. Хвіст не підрізають. Б. Підкови не міняють. В. Пару не шукають. Г. У зуби не заглядають.
  3. Улюблене дерево диких свиней. А. Дуб. Б. Береза. В. Клен. Г. Осика.
  4. Що привіз коваль Вакула своїй коханій від цариці з Петербурга? А. Шкарпетки. Б. Сукні. В. Черевички. Г. Рукавички.
  5. У Непалі знаходиться.... А. Найвища вершина. Б. Найглибша печера. В. Найсолоніше озеро. Г. Найтовстіше дерево.
  6. Народна назва паротиту епідемічного. А. Кір. Б. Вітрянка. В. Коклюш. Г. Свинка.
  7. Що класифікують шкалою Ріхтера? А. Рівень шуму. Б. Зоряні величини. В. Рівень інтелекту. Г. Силу землетрусу.
  8. Біля якого райцентру на Житомирщині знаходиться приватна астрономічна обсерваторія «Липневий ранок»? А. Пулини. Б. Коростишів. В. Баранівка. Г. Андрушівка.
  9. За скільки франків бургундський герцог продав захоплену в полон Жанну д’Арк агентові англійського короля єпископові Кошону? А. 10000. Б. 1000. В. 100. Г. 10.
  10. У якому році почалося спорудження знаменитого Бруклінського мосту? А. 1870 р. Б. 1880 р. В. 1890 р. Г. 1900 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №2: 1. В. 2. Г. 3. А. 4. В. 5. А. 6. Г. 7. Г. 8. Г. 9. А. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,