«Королеви Звягеля» — новий конкурс краси

«Королеви Звягеля» — новий конкурс краси

\"«КоролевиКоролев у нашому місті невдовзі побільшає, адже на містян чекає конкурс краси у новому форматі — «Королеви Звягеля». На противагу популярному донедавна відбору під доброю-старою назвою «Міс Звягель», де обирали головну красуню з врученням корони, а також — двох віце-міс, організатор нового конкурсу Ксенія Потоцька переконана, що кожна учасниця гідна перемоги.
— Вважаю неправильним порівнювати дівчат, обираючи кращу, бо кожна заслуговує бути королевою, — розповіла «Звягелю» Ксенія, керівник місцевої модельної школи «Art talent studio». — Ось чому перед журі стоятиме завдання обрати королев у різних номінаціях.
Учасниць у конкурсі — тринадцять, віком до 20 років, усі виходи на сцену будуть спільними. Зокрема, буде номінація «Королева Звягеля», але вона, як і інші, не буде головною. В окремих номінаціях визначатимуть королев спонсори і партнери програми.
Також обиратимуть королеву он-лайн голосуванням, що триває у соціальних мережах, та королеву глядацьких симпатій — під час конкурсу. Наразі триває он-лайн голосування, про хід якого ми запитали у інформаційного партнера Михайла Конончука:
— Онлайн голосування проходить досить активно!— розповів Михайло, — молодь залучає нові способи рекламування себе в Інстаграм за допомогою історій. Запрошують друзів підтримати учасниць. Голосування відбувається на сторінці «Афіша Новоград-Волинський» в Інстаграм та Фейсбук, а голоси сумуватимуться! Ми попередили учасниць про неможливість використання сторонніх додатків для «накручування» голосів. На даний момент — усе чесно та прозоро.
Колишній конкурс «Міс Звягель» довгі роки поспіль збирав аншлаги у Палаці культури. Нагадаємо, що у нашому місті з тривалим успіхом проходили й інші популярні конкурси: для маленьких дівчат — «Міні-міс», для юнаків — «Містер Ікс».
Останніми роками стало зрозуміло, що формат цих програм потрібно змінювати, аби не відставати від часу. Певне і зрозуміле затишшя у розважальних заходах відбулося у непростий для України період із початком воєнних дій на Сході України. Багато цікавих ідей, які втілювалися режисерами Палацу культури, у зв’язку з цим відійшли в історію, деякі — відроджуються у місті в іншому форматі.
Нова ідея вже була випробувана організатором на маленьких учасницях у конкурсній програмі «Принцеса Звягеля», що проходила влітку у Будинку офіцерів. Тепер черга — за учасницями старшого віку.
Як зауважила Ксенія, участь у конкурсі мали взяти більше дівчат, але після перших репетицій для когось це виявилося занадто складним завданням, а у когось змінилися обставини.
Сподіваємося, магічна цифра 13 (кількість учасниць) принесе успіх дебютному проекту «Королеви Звягеля», що відбудеться наступної неділі — 27 січня, о 17 годині.
Чи розігріє новий проект втомлений після новорічних свят зимовий Звягель? Скоро побачимо. Принаймні дефіле обіцяють бути «гарячими», адже спеціальний курс навчає цьому у модельній школі, де керує організатор. Інформація про квитки — у соціальних мережах.
Юлія КЛИМЧУК
Фото Наталії СМАЙЛ (КОВАЛЬЧУК)




























































\"«Королеви \"«Королеви
№1 Валерія ГРИМАЛЮК №2 Тетяна ФЕДОРЧУК
\"«Королеви \"«Королеви
№3 Вікторія МАСЛОВА №4 Наталія ПЛАХОТНА
\"«Королеви \"«Королеви
№5 Анна МІНЕЄВА №6 Юлія ЛОМАКО
\"«Королеви \"«Королеви
№7 Олександра КРАВЧУК №8 Анна КОВШАР
\"«Королеви \"«Королеви
№9 Дана РУДНИЦЬКА №10 Наталія ПАШКЕВИЧ
\"«Королеви \"«Королеви
№11 Луїза КОНСТАНТИНОВА №12 Дарія ГРИГОРЬЄВА
\"«Королеви
№13 Анастасія ЗАЛІЩУК