Бо не мала 25 грн: водій серед ночі вигнав із маршрутки дівчину, яка заблукала на трасі та загинула

Бо не мала 25 грн: водій серед ночі вигнав із маршрутки дівчину, яка заблукала на трасі та загинула

В Олевському районі Житомирської області напередодні загинула 20-річна дівчина, яку водій вночі посеред траси вигнав із автобуса, бо та не мала 25 гривень, щоб заплатити за проїзд.
Правоохоронці не поспішають розслідувати справу. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.
Як зазначається, дівчина о 4 годині ранку їхала до м.Олевськ, де у лікарні знаходилась її мати. Проте по дорозі з’ясувалось, що студентка забула взяти гроші.
Дівчина благала водія не виганяти її та пропонувала йому залишити у заставу мобільний телефон, проте він вирішив її висадити посеред траси в ніч на морозі.
Відомо, що студентка пішла у лісосмугу, де заблукала та загинула. Тіло дівчини знайшов її батько.
У поліції факт смерті дівчини підтвердили.
«Між селами Перга та Рудня Хочинська у лісовому масиві було виявлено тіло дівчини, 1998 р.н. За висновком судово-медичної експертизи, смерть настала через переохолодження внутрішніх органів.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження, триває перевірка обставин. Про зникнення дівчини до поліції повідомив староста села Рудня Хочинська 8 січня. Знайшов її батько, лісник, 10 січня», — розповіла речниця місцевої поліції Алла Ващенко.
Зазначається, що дівчину звали Ірина Дворецька, вона студентка IV курсу Новоград-Волинського медичного коледжу. Там її характеризують, як добру та чуйну людину.
Наразі громадські активісти вимагають від правоохоронців покарати горе-водія маршрутки, через якого і загинула 20-річна дівчина. Проте зазначають, що поліція й досі не опитала очевидців трагедії.
puer.org.ua