Вітання 4/2019

Вітання 4/2019



























24 січня щиро вітаємо з Золотим весіллям Валентину та Володимира ГАВРИСЬ


Хай всміхаються ранки вам квітами й співом, з ювілеєм вас, рідні, будьте щасливі! Хочем вам без прикрас тільки радості й сонця, й добра повсякчас. Щоб здоров’я було, літо в серці цвіло, щоб тепло відчували, що нам віддали. Спасибі за те, що ми — ваші діти, що все життя наше вами зігріте.


З любов’ю та повагою рідні



27 января празднует свой юбилей любимая мама и жена — Елена Васильевна ПУХА


Мамочка наша родная, эти нежные строки тебе — самой милой и самой красивой, самой нежной на этой земле. Пусть печали в твой дом не заходят, пусть болезни пройдут стороной, мы весь мир поместили б в ладони и тебе подарили одной. Но и этого было бы мало, чтоб воздать за твою доброту, мы всю жизнь, наша милая мама, пред тобой в неоплатном долгу. Спасибо, родная, за то, что растила, за то, что взамен ничего не просила, что горе и радость деля пополам, во всём лучшей доли желаешь ты нам. Красива, заботлива, сердцем нежна, ты нам ежедневно и вечно нужна!


С любовью дети и муж



30 января — День рождения у Почётного гражданина города — Константина Николаевича МАЛОВА


Вашу мудрость ничем не измерить, опыт жизненный — не перенять. Поздравляем сейчас с юбилеем, дата веская — восемьдесят пять! Много Вы на веку повидали, и немало ещё впереди. Пожелаем, чтоб не увядали, до ста лет продолжали цвести! Чтоб навещали Вас друзья, чтоб росла и множилась семья, чтобы беды мимо проходили, чтобы внуки дедом дорожили.


С уважением, редакция газеты «Звягель»



27 СІЧНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОКОСТУ


Шановні новоград-волинці! Щороку, 27 січня, світова спільнота вшановує пам’ять мільйонів євреїв, ромів і представників інших меншин, які під час Другої світової війни віддали життя за свою національність.

Через жахи гетто і нацистських таборів смерті пройшла безкінечна кількість чоловіків, жінок, дітей, і лише деяким з них вдалося вижити. Це — одна з найбільших в історії людства трагедій, яка змушує замислитись над цінністю життя, свободи та миру.

У цей день пам’яті висловлюємо слова співчуття рідним і близьким усіх, хто був невинно вбитий, схиляємо голови перед тими, хто, ризикуючи власним життям, рятував в’язнів нацистських концтаборів. Хочеться вірити, що такого більше ніколи не повториться, і з нами і нашими нащадками буде залишатися тільки пам’ять про ці трагічні сторінки історії.


Віктор ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

29 СІЧНЯ — ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ КРУТ


Дорогі земляки! 29 січня українська громадськість відзначає День пам’яті Героїв Крут. Подвиг студентів, які полягли у бою на Чернігівщині 1918 року, став символом героїзму української молоді у боротьбі за незалежну Україну. Вони призупинили наступ більшовицьких військ на столицю України, що дало можливість продовжити переговори, які завершилися підписанням Брестського миру.

Сьогодні ми віддаємо данину шани Героям Крут, усім, хто в різні роки і зараз, відстоює національну ідею, інтереси української державності, соборності та свободи. У глибокій скорботі низько схиляємо голови перед пам’яттю Героїв, які боролися за честь, правду і гідність та віддали свої життя за Батьківщину.

Будьмо гідними нащадками борців за свободу України та гуртуймося в спільній меті збереження й утвердження вільної, незалежної, соборної Української Держави.


Віктор ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Тетяну Григорівну ТКАЧЕНКО — 25.01.1922 р.н.

Ганну Григорівну РОМАНЮК — 25.01.1926 р.н.

Надію Павлівну КОВАЛЬОВУ — 25.01.1930 р.н.

Феклу Павлівну ТРОЦЕНКО — 26.01.1925 р.н.

Ганну Іванівну ПОДКАУРУ — 26.01.1930 р.н.

Ганну Тодіївну ТЕРЛЕЦЬКУ — 26.01.1932 р.н.

Надію Григорівну НОВАШЕВСЬКУ — 27.01.1926 р.н.

Розалію Йосипівну ЯКУСЕВИЧ — 27.01.1928 р.н.

Геннадія Андрійовича АФАНАСЬЄВА — 27.01.1934 р.н.

Костянтина Миколайовича МАЛОВА — 30.01.1934 р.н.

Ларису Миколаївну ЗАХАРЧУК — 30.01.1955 р.н.

Миколу Михайловича ГОЛДУНА — 25.01.1965 р.н.

Павла Васильовича ОПАНАСЮКА — 27.01.1950 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»