Оновлюється приміщення під краєзнавчий музей

Рішенням виконавчого комітету міської ради від 11.10.2018 р. №814 підприємство «Новоград-Волинська центральна міськрайонна аптека №217» безоплатно передало на баланс відділу культури і туризму міської ради нежитлові будівлі на вул.Соборності, 24. Таким чином за багато років свого існування краєзнавчий музей отримав окреме приміщення. До цього він знаходився у міському Палаці культури імені Лесі Українки.
Під час засідання 29-ї сесії міської ради сьомого скликання, 20 грудня 2018 року, на придбання будівельних матеріалів для проведення ремонтних робіт у новому приміщенні краєзнавчого музею з міського бюджету відділом культури і туризму міської ради було спрямовано 10 тис. грн. Із коштів, розподілених на забезпечення потреб виборчих округів, депутат міської ради Олександр Гарбовський на зазначені цілі спрямував 23 тис. грн. та ще 22 тис. грн. — на придбання комп’ютера та музейної підмостки для краєзнавчого музею.
Завдяки зусиллям директора закладу Олени Жовтюк, за підтримки міської влади та волонтерської і спонсорської допомоги жителів міста і підприємців, нове приміщення краєзнавчого музею переоблаштовується і невдовзі матиме змогу приймати відвідувачів.
За матеріалами міської ради