У Новограді з’явилося одразу тринадцять королев!

У Новограді з’явилося одразу тринадцять королев!

Новий конкурс краси «Королеви Звягеля» відбувся 27 січня у Новограді-Волинському. У попередньому номері ми представляли фото учасниць, а вболівати за юних красунь містяни мали змогу цими вихідними у Палаці культури.
Участь у конкурсі взяли тринадцять дівчат віком від 12 до 20 років. Новий формат передбачав спільні дефіле і вручення кожній з учасниць «королевського» титулу. Відтак переможених не було, що дуже важливо у жіночій конкуренції. Адже у традиційних конкурсах краси часто доводиться спостерігати образи конкурсанток на «необ’єктивні» рішення журі. Новоград пішов іншим шляхом, уникнувши непорозумінь.
«Конкурс чудовий, дівчата усі лишилися задоволеними», — прокоментувала дійство організатор Ксенія Потоцька. Ще б пак — продуманим ходом було залучення великої кількості місцевих спонсорів, кожен з яких обирав переможницю у своєму титулі.
Спонсорам — реклама, учасницям — багато призів, що презентували товар того чи іншого спонсора. Коли вручали титули, стрічки і корони, то подарунки не вміщалися у руках тендітних красунь — добре, що сцена Палацу культури велика. А що ще потрібно дівчатам, як не визнання та презенти? Усі справді залишилися задоволеними.
Дехто з глядачів хіба що не дуже вподобав новий формат конкурсу, мотивуючи це браком індивідуальності у сценарії — таким людям хотілося бачити окрему презентацію не лише зовнішніх даних, а й талантів учасниць. Справедливості заради слід зауважити, що раніше саме це викликало нарікання, мовляв, у конкурсі краси головне — це краса. Тож думки людей у цьому плані дещо розійшлися.
Відповідно до рішення журі, титули розподілили серед учасниць наступним чином: №1 Грималюк Валерія — «Королева Мармелад», №2 Федорчук Тетяна — «Королева Online», №3 Маслова Вікторія — «Королева «Golden lady», №4 Плахотна Наталія — «Королева «Top model», №5 Мінеєва Анна — «Королева «Ожина», №6 Ломако Юлія — «Королева «Креатив», №7 Кравчук Олександра — «Королева «Lesya grand fest», №8 Ковшар Анна — «Королева «L’amour», №9 Рудницька Дана — «Королева «Глядацька симпатія», №10 Пашкевич Наталія — «Королева «Beauty», №11 Константинова Луїза — «Королева «Photo model», №12 Григор’єва Дарія — «Королева «Sweet», №13 Заліщук Анастасія — «Королева Звягель».
Юлія КЛИМЧУК