www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины
free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 6/2019

08 Лютого 2019 | Оприлюднив: | 12 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Яка голова не дає спокою ногам? А. Хвора. Б. Лиса. В. Твереза. Г. Дурна.
  2. Мистецтво аранжування квітів. А. Саке. Б. Ікебана. В. Кензю. Г. Суші.
  3. У якій грі м’яч не має круглої форми? А. Міні-футбол. Б. Водне поло. В. Регбі. Г. Гандбол.
  4. Шахова фігура, яка ходить лише по діагоналі. А. Тура. Б. Ферзь. В. Пішак. Г. Слон.
  5. Як звали видатного грузинського поета Руставелі? А. Вахтанг. Б. Зураб. В. Шота. Г. Іраклій.
  6. Спілка професійних адвокатів. А. Альянс. Б. Колегія. В. Асоціація. Г. Союз.
  7. Скільки камер у серці людини? А. 1. Б. 2. В. 3. Г. 4.
  8. Тога — це вид ... А. Роману. Б. Ритуалу. В. Одягу. Г. Взуття.
  9. Турецька червона шапочка без полів. А. Феска. Б. Тюрбан. В. Циліндр. Г. Тюбетейка.
  10. Острів, на якому доживав свої останні дні Наполеон. А. Св.Єлени. Б. Крит. В. Сицилія. Г. Ельба.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №6: 1. Г. 2. Б. 3. В. 4. Г. 5. В. 6. Б. 7. Г. 8. В. 9. А. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,