На турнірі, присвяченому Степану Сидорчуку, грали кращі волейбольні команди області

На турнірі, присвяченому Степану Сидорчуку, грали кращі волейбольні команди області

\"На3 лютого у спортивному залі Новоград-Волинського промислово-економічного технікуму відбувся традиційний, 24-ий, відкритий районний турнір із волейболу серед чоловіків, присвячений Герою Соціалістичної Праці, Заслуженому працівнику сільського господарства України, Кавалеру трьох орденів «За заслуги», який понад 40 років керував Токарівським сільськогосподарським підприємством «Граніт», — Степану Гавриловичу Сидорчуку. До змагань були запрошені кращі волейбольні команди Житомирської області: ВК «Біоресурс» із Житомира, команда ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод», ВК «Світоч» (с.Великий Молодьків) та лідери чемпіонату України — ВК «Житичі» (м.Житомир).
На відкритті волейбольного турніру з вітальними словами до учасників звернулися заступник голови Новоград-Волинської райдержадміністрації А.В.Подік, депутат районної ради Ф.В.Весельський та дочка Степана Гавриловича — Валентина Титяневич, яка передала привіт, побажання та чималий призовий фонд учасникам турніру.
Після жеребкування, яке провели засновники турніру Валентин Стародуб та Володимир Корнєєв, головний суддя змагань — Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, тренер-викладач ДЮСШ з волейболу — Михайло Олендер розпочав змагання.
Перша гра: ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод» — ВК «Житичі» — 0:2.
Друга гра: ВК «Світоч» — ВК «Біоресурс» — 2:0.
Третя гра: ВК «Житичі» — ВК «Біоресурс» — 2:0.
Четверта гра: «Новоград-Волинський хлібозавод» — ВК «Світоч» — 0:2.
\"НаП’ята гра (фінал): ВК «Світоч» — ФК «Житичі». Дві партії з рахунком 25:16 — на користь лідерів чемпіонату України ВК «Житичі». Також вітаємо команду с.Великий Молодьків із високим досягненням.
У боротьбі за третє місце команда ВК «Біоресурс» у двох партіях здолала досвідчену, сильну, переможницю багатьох відкритих районних турнірів із волейболу, команду Новоград-Волинського хлібозаводу.
Приємно, що на останніх двох іграх був присутній голова обласної федерації волейболу, голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма, який разом із Валентиною Степанівною та Францом Вікторовичем взяв участь у нагородженні переможців та призерів турніру. А нагороджувати було чим: кубок, грошові винагороди, грамоти та настінні календарі районної державної адміністрації.
П.ПОДКАУРА