У Новоград-Волинському районі між двома селами курсує кінне таксі

У Новоград-Волинському районі між двома селами курсує кінне таксі

Схоже, мережа приміського автобусного сполучення між населеними пунктами нашого регіону не в повній мірі задовольняє потреби людей. До цього призводить здорожчання проїзду, не завжди зручний графік тощо. Але де є попит, там буде й пропозиція. Ось і пропонують свої послуги підприємливі місцеві мешканці.
\"У

Обговорення у Фейсбуці фотографії, майже випадково зробленої «Житомирським Кур’єром» в Новоград-Волинському районі, спочатку було свого роду змаганням: чий підпис до фото виявиться дотепнішим, але незабаром героїв фотографії впізнали.
Власне, фотографія і без підпису викликає посмішку: на кінній підводі під керуванням дами, одягненої в шубу, сидить кошлатий чоловік із цигаркою в зубах, в розстебнутому пальто, під яким лише сорочка. Найдивовижніше — в його позі: чоловік ногами дбайливо обіймає картонну коробку, яка, ймовірно, і є метою і причиною поїздки.
Так ось, у ході обговорення в Фейсбуці з’ясувалося, що підвода — це кінне таксі, яке возить пасажирів із с.Мала Цвіля в село Вірівку і назад. Керує екіпажем його незмінний капітан — заповзятлива і креативно мисляча мешканка Вірівки Тетяна Борисюк. А ще з’ясувалося, що пасажир кінного таксі — Василь (теж вірівчанин) — нещодавно знову став батьком: дружина народила йому сина.
Невідомим залишився вміст коробки, яку дбайливо утримує ногами Василь. Чомусь хочеться думати, що в ній — щось дуже потрібне для його синочка: повзунки, упаковка підгузків тощо.
За матеріалами 04141.com.ua