ОБРАНО НОВОГО ГОЛОВУ МІСЬКОЇ РАДИ ВЕТЕРАНІВ ВІЙНИ ТА ПРАЦІ

14 квітня відбулося засідання пленуму міської Ради ветеранів війни та праці — найчисельнішої громадської організації, що налічує понад 9800 членів. У її рядах — понад 470 учасників бойових дій, більше 1 000 ветеранів Великої Вітчизняної війни, Збройних сил України, ветерани праці установ, організацій та підприємств міста, діти війни.
Рада ветеранів об’єднує 55 первинних осередків. Основною метою діяльності організації є соціальний захист її учасників, задоволення їх конституційних прав. Із звітною інформацією про діяльність Ради в 2008 році та завданнями на майбутнє виступила секретар організації Валентина Козиренко. Про організаційно-фінансову діяльність доповів Костянтин Малов.
Та головним завданням зібрання стало обрання нового голови міської Ради ветеранів. Хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам'ять колишнього керівника організації Віктора Дмитровича Тишинського, який протягом восьми років, до останніх днів свого життя, очолював Раду ветеранів міста. Це була непересічна людина, добре відома й шанована не лише в нашому місті, але й за його межами. Спільним рішенням його посмертно залишено почесним членом президії Ради.
Після тривалого обговорення, одноголосним рішенням обрано нового голову міської Ради ветеранів війни і праці. Ним став Малов Костянтин Миколайович. 75-річний ветеран ЗСУ, полковник у відставці, неодноразово обирався депутатом міської ради. У своїй промові він дав обіцянку працювати натхненно, плідно, робити все задля захисту прав та соціальних потреб ветеранів міста.
Міськвиконком