У легкоатлетів — друге командне місце на чемпіонаті Житомирської області

У легкоатлетів — друге командне місце на чемпіонаті Житомирської області

\"УТакого результату досягла команда Новоград-Волинського ДЮКФП під керівництвом тренера-викладача Олександра Універсала на чемпіонаті Житомирської області з легкої атлетики у приміщеннях серед юнаків, юніорів і дорослих.
Звягельчани мали своїх представників тільки у віковій категорії юнаків — 2002 р.н. і молодших.
Чемпіоном області у двох дисциплінах (спринті на 60 і на 100 метрів) став Володимир Корнійчук. Юнак, до того ж, у бігу на дистанції 60 метрів виконав перший дорослий розряд.
На дистанції 400 метрів переможцем став Ілля Матвійчук. У такій само дисципліні серед дівчат перемогла Аліна Приймак.
Звягельські легкоатлети фінішували з бронзовим результатом в естафеті 4 по 250 м.
Ось призова четвірка: Денис Янковський, Ілля Матвійчук, Олександр Манахов, Володимир Корнійчук.
Лише однієї десятої секунди не вистачило дівочій четвірці, щоб потрапити у призери в аналогічній естафеті. Аліна Приймак, Аліна Легензова, Олександра Тимошок й Анастасія Васильєва посіли четверте місце, поступившись 0,1 с. команді з Коростеня.
Втім, здобутки звягельських юнаків в індивідуальному заліку дозволили посісти друге командне місце, пропустивши вперед лише однолітків із Житомира.
Невдовзі потому в Сумах проходив чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків 2002 р.н. і молодших. У складі збірної Житомирської області виступали новоградці Володимир Корнійчук, Ілля Матвійчук і Аліна Приймак, котрі принесли залікові бали обласній команді, проте до призових місць недотягнули.
Олег БРЮХАНОВ