Відзначили День пам’яті воїнів-інтернаціоналістів

Відзначили День пам’яті воїнів-інтернаціоналістів

15 лютого Україна відзначала День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ту річницю виведення військ з Афганістану.
Цей день — нагадування для всіх поколінь українців про взірець мужності, самовідданості, вірності військовому обов’язку, яким стали воїни-інтернаціоналісти. Щороку ми віддаємо данину пам’яті та поваги загиблим, висловлюємо слова підтримки живим.
Тож, і цьогоріч колишні воїни-афганці Новоград-Волинського району зустрілися, щоб відзначити чергову пам’ятну річницю.
Вже традиційно зустріч розпочалася з урочистої ходи від площі Лесі Українки до пам’ятного знаку землякам воїнам-інтернаціоналістам, де й відбувся урочистий мітинг і покладання квітів.
У заході взяли участь керівництво району та міста, члени міськрайонної Спілки ветеранів афганської війни, колишні воїни-афганці, їх родини, жителі району та гості міста.
Засвідчивши свою глибоку шану та повагу мужності й самовідданості всіх воїнів-захисників, представники органів влади району й міста побажали їм здоров’я, затишку та благополуччя, впевненості у завтрашньому дні, щастя, миру і добра.
Пам’ять воїнів-афганців та українців, які загинули внаслідок бойових дій на території інших держав, присутні вшанували хвилиною мовчання.
Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА