«Марійка, ти врятувала кицьку, а вона подарувала тобі одне зі своїх життів»

«Марійка, ти врятувала кицьку, а вона подарувала тобі одне зі своїх життів»

\"«Марійка,Ці слова сказав після операції моїй доньці хірург, який «складав» Марію після численних травм. У нашому житті Бог дає багато випробувань, і з кожного треба робити висновки. На щастя, у нашому суспільстві ще не все втрачено. З вашою допомогою були зібрані необхідні суми для складних операцій на ногах та спині моєї доньки Марії Яковенко, яка через необережність випала з балкону четвертого поверху....
Операції пройшли успішно, і лікарі дають надію, що донька знову житиме повноцінним життям. Найважчі операції позаду, але її ще чекає декілька оперативних втручань, та не менш складний період реабілітації.
Кожного дня у нас крапельниці, нові списки ліків, біль. Але ми будемо боротися до останнього, зробимо все, аби все було добре.
Друзі, щиро дякуємо вам за те, що ви творите добро, якого так бракує у нашому світі. Дякуємо, що не залишаєте у біді тих, хто цього потребує.
Велику подяку висловлюємо: згуртованому колективу новоград-волинського хлібозаводу на чолі з Сергієм Федоровичем Портянком; ТОВ «Церсаніт Інвест», де генеральний директор Збислав Адам Кровяк; А.А.Бокало, А.І.Марцис, Емілії Станіславівні Кирильчук та іншим небайдужим колегам; новоград-волинському лісгоспу на чолі зі Степаном Антоновичем Нусбаумом; віруючим із церкви «Благодать»; мережі магазинів «Мой мясной»; магазину «Лінія», приватному підприємцю Валентині Григорівні Михалечко; а також рідним, близьким, сусідам, усім небайдужим!
Хай Бог благословить вас та ваші сім’ї, усім міцного здоров’я та довголіття. Дякую!
З повагою мама, Оксана СЬОМКО

Реквізити для надання благодійної допомоги у «ПриватБанку» р/р 5168 7573 8666 1641
Сьомко Оксана Федорівна, мама Марії. Телефон: 093-747-29-38.