Вітання 9/2019

Вітання 9/2019























5 березня святкуватиме ювілей АЛЛА ВАСИЛІВНА


З Днем народження! Вітати хороших людей завжди приємно, а таку чудову людину, як Ти, — вдвічі приємніше. Ми щиро бажаємо, щоб у Тебе завжди було всього вдосталь: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплення, любові, привітань, підтримки вірних друзів, геніальних ідей, цікавих занять, почуттів та емоцій, сили, хоробрості... Але головне, щоб у потрібну хвилину в Тебе завжди було те, що Тобі потрібно.


Друзі



1 березня — 75-річний ювілей зустрічає Микола Андрійович КУЦИЙ


Бажаємо щастя, гараздів без ліку, міцного здоров’я і довгого віку. Нехай оминають всі болі й тривоги, хай стелиться довга життєва дорога. Хай Бог Вам радість і щастя посилає, дітей і онуків оселя хай приймає. Тож, зичимо вік довгий Вам пожити і на сторіччя нас ще запросити.


Дружина, діти та онуки, свати



2 березня святкуватиме свій ювілей Іван Федорович ГОНЧАРУК та 45 років подружнього життя з Галиною Павлівною ГОНЧАРУК


Дорогі батьки, ми дуже раді, що у Вас сьогодні славні уродини, тож, у прекрасний весняний час дозвольте привітати з ними. І побажати в день оцей від усього серця щиро: нехай Бог Вас благословляє і від людей Вам буде шана, а щедра матінка-земля дає наснагу Вам щоразу. Живіть щасливо сотню літ на втіху всій своїй родині. Хай Бог Вас береже від бід у нашій славній Україні.


З повагою дочка Наташа, зять Ігор, онуки Юра, Олексій, Богдан, свати з смт.Народичі



27 лютого зустрів свій 50-річний ювілей наш дорогий тато, коханий чоловік, люблячий дідусь — Олександр Петрович ФІЛОНЕНКО


Від усього серця вітаємо з прекрасною датою. Рідний наш тату — дорога людина, вітаємо тебе з ювілеєм. Хай відходить вдалеч горе і біда, хай же будуть щастя і міцне здоров’я, радість і повага на многії літа. За пройденим не треба сумувати, попереду щаслива жде пора, хай буде вірних друзів в ній багато, прихильна доля огорта крилом! Хай весни будуть світлі, легкокрилі, не буде втоми лагідним рукам! Нехай здійсниться те, що не збулося, і добре серце не підкориться рокам!


З повагою і любов’ю дружина, дочка, зять, син, внучка


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Розу Зігмунтівну СКЛЯРОВУ — 02.03.1931 р.н.

Олексія Никифоровича ДЕМ’ЯНЧУКА — 04.03.1929 р.н.

Галину Кузьмівну ГОЛОВАНЧУК — 07.03.1929 р.н.

Миколу Андрійовича КУЦОГО — 01.03.1944 р.н.

Сергія Івановича ПАХОЛЮКА — 01.03.1956 р.н.

Олександра Валентиновича ШПІРА — 01.03.1950 р.н.

Володимира Степановича ШПІНЯ — 02.03.1967 р.н.

Богдана Михайловича ПАЦЮРКА — 03.03.1963 р.н.

Сергія Степановича ПОДОЛЯНЧУКА — 06.03.1968 р.н.

Олександра Ничипоровича КОВАЛЬЧУКА — 07.03.1967 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»