Брудні прийоми гостей не зупинили місцевих таеквондистів

У спортивному залі ліцею №1 відбувся відкритий чемпіонат Житомирської області з таеквон-до (itf) серед дітей, юнаків, кадетів, юніорів та дорослих. Його учасниками стали команди з Житомира і Новограда-Волинського. Також були представники з тхеквондо (WTF) і кікбоксинга. Змагання проводились у дисципліні «спаринг».
Для більшості дітей молодшого віку з нашої команди це були перші змагання, проте це не завадило їм проявити свої бійцівські якості.
Спортсмени з Житомира відзначилися не з кращої сторони, грубо порушуючи правила. Бої велися з використанням брудних прийомів, що не мають нічого спільного з технікою таеквон-до. На жаль, декілька наших спортсменів на початку поєдинків отримали травми і не змогли продовжити виступ.
Загалом, багато наших бійців зайняли призові місця. Окремо відзначимо Катерину Лукашеву (ліцей №1), Іллю Біцького (ліцей №4), Руслана Шапрана (ЗОШ №7), Тимура Нечипорука (ліцей №1), Дмитра Буришина (ліцей №11).
Аліні Рацловій (ліцей №1) дістався в суперники найсильніший та найбільш кваліфікований спортсмен із житомирської команди. До речі, це був хлопець, та вона достойно проводила поєдинок, витримуючи сильні атаки суперника.
Представник тхеквондо (WTF) — Дмитро Барановський — посів друге місце. Представник кікбоксингу — Олександр Логінов — став переможцем турніру.
Житомирський обласний осередок таеквон-до (itf) висловлює подяку директору ліцею №1 Ю.А.Рошці за наданий зал для проведення змагань, управлінню у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради — за підтримку. Окрема подяка Сергію Сидорчуку за допомогу в організації.
Інформація Житомирського обласного осередку