www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины
free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 10/2019

08 Березня 2019 | Оприлюднив: | 2 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Яку інфузорію вивчають у школі? А. Туфельку. Б. Босоніжку. В. Черевичок. Г. Валянок.
  2. Що робить візажист? А. Фото. Б. Макіяж. В. Візу. Г. Пластичну операцію.
  3. Напій з кобилячого молока. А. Кумис. Б. Кобол. В. Кумол. Г. Кумач.
  4. Скільки років прожив Володимир Івасюк, український поет і композитор? А. 25. Б. 30. В. 35. Г. 40.
  5. У якому році вперше святкувався Міжнародний день жінок-робітниць? А. 1899 р. Б. 1909 р. В. 1919 р. Г. 1929 р.
  6. Pianoбой. А. Шуров. Б. Бронюк. В. Винник. Г. Потап.
  7. З якого м’яса готують антрекот? А. Яловичина. Б. Конина. В. Свинина. Г. Баранина.
  8. Де відбуваються змагання з керлінгу? А. На воді. Б. На траві. В. На льоду. Г. На паркеті.
  9. На якому інструменті віртуозно грав Антоніо Вівальді? А. Піаніно. Б. Скрипці. В. Органі. Г. Флейті.
  10. На церемонії інавгурації Президента США Дж.Медісона (1813 р.) вперше на офіційному прийомі подано ... . А. Шампанське. Б. Віскі. В. Чіпси. Г. Морозиво.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №10: 1. А. 2. Б. 3. А. 4. Б. 5. Б. 6. А. 7. А. 8. В. 9. Б. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,