Військові новоградського гарнізону — серед кращих гирьовиків ОК «Північ»!

Військові новоградського гарнізону — серед кращих гирьовиків ОК «Північ»!

Команда спортсменів 30-ї ОМБр ім.Князя Костянтина Острозького взяла участь у змаганнях на першість оперативного командування «Північ» із гирьового спорту. На базі 26-ї окремої артилерійської бригади у Бердичеві перемогу виборювали майже 90 військових із 13 армійських команд. Чоловіки та жінки змагалися у своїх вагових категоріях, піднімаючи гирі по 24 та 16 кг відповідно. Уперше у цьому виді спорту участь взяли жінки.
«Гирьовий спорт розвиває у воїна такі якості як витривалість, сила, що безпосередньо пов’язано з виконанням бойових завдань військовими артилерійських і танкових підрозділів», — зазначив начальник фізичної підготовки та спорту управління підготовки управління ОК «Північ» підполковник Руслан Карпінський.
У підсумку перемогу здобули бердичівські артилеристи 26-ї бригади. Команда «тридцятки» зайняла друге місце. На третьому — бійці 54-го окремого розвідбату з Новограда-Волинського. На рахунку командного заліку наших бійців — одне золото, три других місця та два — третіх. Вітаємо наших спортсменів!
Інформація 30-ї ОМБр
Фото: прес-служба ОК «Північ»