«Незадовільно» в заліковку: депутати дали оцінку роботі виконавчої влади

У ході пленарного засідання 30-ї сесії Новоград-Волинської міської ради сьомого скликання (28 лютого) депутати заслухали звіти про роботу у 2018 році від заступників міського голови та керуючого справами виконавчого комітету міської ради.
Шляхом таємного голосування, в якому взяли участь 27 депутатів і міський голова Віктор Весельський, було дано оцінку їх діяльності:

  • перший заступник міського голови С.Ю.Колотов: «задовільно» — 12, «незадовільно» — 16;

  • заступник міського голови О.В.Гвозденко: «задовільно» — 19, «незадовільно» — 9;

  • заступник міського голови А.В.Легенчук: «задовільно» — 13, «незадовільно» — 15;

  • заступник міського голови — начальник фінансового управління міської ради І.К. Ящук: «задовільно» — 20, «незадовільно» — 8;

  • керуючий справами виконавчого комітету міської ради Д.А.Ружицький: «задовільно» — 14, «незадовільно» — 14.


Відповідним рішенням депутати затвердили нову редакцію Статуту та штатної чисельності працівників дитячо-юнацької спортивної школи. У ДЮСШ тепер працюватиме свій бухгалтер, як того й хотів тренерсько-викладацький колектив спортшколи.
Також депутати затвердили Програму розвитку культури і туризму на території Новоград-Волинської міської ОТГ на 2019-2023 роки; Положення про надання пільг зі сплати за житлово-комунальні послуги, користування скрапленим балонним газом та надання знижки вартості твердого палива за рахунок коштів міського бюджету членам сімей загиблих (померлих) під час участі в антитерористичній операції, операції об’єднаних сил; внесли зміни до Положення про надання разової грошової допомоги громадянам; погодили інвестиційну програму КП міської ради «Новоград-Волинськтеплокомуненерго» на 2019 рік; внесли зміни та доповнення у Програму розвитку та фінансової підтримки КНП «Новоград-Волинське міськрайонне територіальне медичне об’єднання» на 2019 рік і фінансовий план; затвердили передавальний акт, Статут КНП «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання» та договір утримання (фінансування); затвердили Програму розвитку та фінансової підтримки КНП «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання» на 2019 рік.
Депутати ухвалили рішення про обмеження комерційного використання одноразових поліетиленових пакетів та продукції синтетичних полімерів у торгових закладах і на території Новоград-Волинської міської ОТГ.
Щодо реставрації пам’ятки архітектури місцевого значення — будівлі Молодіжного центру — виступила директор закладу Олександра Радчук, яка наголосила на важливості відновлення візитівки міста та виділення коштів на зазначені цілі. Вона зазначила, що наразі проведено роботи з ліквідації наслідків пожежі, укладено договір із проектною організацією, яка вже працює над проектною документацією щодо реставрації центру.
Із повними текстами прийнятих рішень можна ознайомитися на офіційному сайті Новоград-Волинської міської ради у рубриці «Нормативна база — Рішення міської ради», результати поіменного голосування розміщені у рубриці «Нормативна база — Результати поіменного голосування».
На розгляд пленарного засідання було внесено 41 питання. Про інші рішення та події в сесійній залі йшлося у попередньому номері «Звягеля» у матеріалі «Депутати міської ради вирішили продати з аукціону землю біля річки Случ».
Чергову тридцять першу сесію міської ради сьомого скликання планується скликати 25 квітня 2019 року.
Підготував Олег БРЮХАНОВ