Від вставних зубів — до машин: які подарунки підготували чоловіки на 8 Березня?

Від вставних зубів — до машин: які подарунки підготували чоловіки на 8 Березня?

Опитування, яке провів «Звягель» напередодні 8 Березня, засвідчило, що зима добряче повитискувала соки з багатьох із нас, що проблем навколо вистачає, емоційний «авітаміноз» міцнішає, а святковий весняний настрій добрався не до усіх. Чоловічій та жіночій аудиторії ми поставили два запитання: чоловікам — про те, як вони збираються вітати жінок, прекрасній статі — про які подарунки вони мріють, і чи були серед них такі, що справді запам’яталися?
Хочеться вірити, що бажання, якими відверто поділилися з нами дівчата, будуть втілені чоловіками якнайшвидше, а чоловіки, які поскаржилися на відсутність грошей (оздобивши прикру реальність жартами), візьмуть приклад із тих, хто не скаржиться і вміє подарувати жінкам весняний настрій. Наш редакційний колектив вітає чарівних читачок із приходом жаданої весни і щиро бажає, аби вона трапилася з вами не лише у календарі!

Ольга Буковська-Шаталова:
— На мою думку, найкращий подарунок для жінки — то, звичайно, є квіти. І чим їх більше — тим краще! Також — різні прикраси, особливо, сережки, я їх люблю. А найгіршим подарунком вважаю предмети посуду. Навіть, якщо вони, аж дуже гарні... У моєму житті були різні подарунки, але такого, який би запам’ятався назавжди, ще не було!

Наталя Ковнацька:
— Квіти для мене — найкращий подарунок, бо це — подих весни. Які подарунки для мене цінні? Ті, що зроблені своїми руками, особливо — від дітей, їх листівочки — такі речі для мене дуже важливі, вони найкраще запам’ятовуються.

Тетяна Павловська:
— Найкращі подарунки для мене дарувала я сама собі. Бо догодити собі можу лише я, та й то — не завжди! Ось чому ідеальним привітанням для мене на 8 Березня було б те, чого я аж ніяк не очікую. Точніше, дуже очікую — приємний сюрприз від близької людини. Проте, на жаль, у мене все дуже передбачено. А коли я кажу про своє бажання, то це вже не є сюрпризом…

Людмила Онищук:
— Важко сказати, чим можна мене здивувати... Мабуть лише, якщо подарунком стала би подорож — у Киргизстан, у місто Бішкек, де пройшло моє дитинство. Зараз квиток на літак туди і назад коштує 12 тисяч грн.! Так що це — моя мрія. На жаль, особливих подарунків на 8 Березня не було.

Ірина Прокопенко:
— Квіти — найкращий подарунок, і гарне ставлення — не лише 8 Березня, а щодня. І, звісно, як обійтися без святкового сніданку? Особливим подарунком для мене був браслет, про який я мріяла, подарований чоловіком Володимиром, але ситуація на той момент була «не дуже». Було це 11 років тому, за дві години до операції. У житті ж бувають які завгодно випадки... Завжди дарунки від найближчих людей дарують нам настрій і позитивні емоції. Дай Боже, щоб усім нам це було даровано! Нехай здійсняться усі жіночі бажання і мрії, і щоб вони не знали меж!

Недда Юзбашян:
— Скільки би мені не дарували парфумів, — мені завжди їх мало! Можливо, це виглядає меркантильно. А взагалі, якщо про подарунки, які би зігріли душу, то я мрію про музику на саксофоні — на честь мене, коханої.

Леся Гончарук:
— Дуже запам’ятався мені 2001-й рік, коли я мала народити донечку, саме на 8 Березня. Так хвилювалася, що сама собі зроблю подарунок, і народила на місяць раніше! Вважаю, що отримати у подарунок телефон, косметику, солодощі чи прикраси — це приємно, але банально. Особисто я хотіла би побувати у гарному місті з коханим. Наприклад, у Львові... Провести гарно час, прогулятися містом, а ввечері — романтична вечеря у затишному ресторані. А вже після цього нехай вже дарує оті примітивні подарунки: цукерки, коштовності, телефони.

Валентина Коваль:
— У нашiй родинi з 2005-го року з’явилася гарна традицiя — за новонароджену дитину мамi у подарунок тато дарує новий автомобiль. Я отримала вже два! Останнiй — два роки тому, за найменшу донечку. Ось такi милi подарунки були у мене. А зараз найбiльше хочу миру i любовi, щасливу i дружну родину, здоров’я для всiх дiтей i маленького онука, (вже маю онука, якому один мiсяць!). Всього хочу простого i людського, а усiляка меркантильнiсть — то хай вже буде у минулому…

Альона Юхимчук:
— Теж переконана, що найкращий подарунок — це квіти, для мене — тюльпани! У моєму житті було багато подарунків: і речі, і телефон, і парфуми, але найкращі завжди — ті, що від щирого серця. Тому — усі найкращі! Був колись і курйозний випадок: чоловік вирішив подарувати модну на той час квіткову композицію, знаючи, що я люблю орхідеї. Але купив не букет, а, за порадою продавчині, — настінну ікебану та ще й зі штучних квітів. Якусь таку негарну… Я засмутилася тоді, сказала, що це схоже на якийсь жалобний вінок. Доб-
ре, що коханий зрозумів, що трохи не вгадав з презентом і обміняв на живі орхідеї. Я йому вдячна за розуміння! А квіти цвітуть досі — вже 10 років!

Наталі Войтович:
— Люблю на 8 Березня квіти і святковий сніданок. З того, що добре запам’яталося, — спогад із дитинства, коли батько подарував мамі троянди, сестрі — тюльпани, а мені — підсніжники. І поставив біля кожної з нас ці букети у вази біля ліжка…

* * *

А ОСЬ ЩО ПОБАЖАЛИ ВИНУВАТИЦЯМ СВЯТА ЧОЛОВІКИ
Юрій Рошка:
— Жодних сумнівів у потребі вітати жінок на 8 Березня у мене немає. Свято Весни! Свято Краси! Нехай буде без політики і помпи! Якщо ми зможемо з приходом весни стати трохи добрішими, щирішими, толерантнішими, то це дуже добре! Краса, добро,тепло потребують творення, чого усім бажаю!
Микола Павловський:
— Я не вважаю цей день якимось особливим святом, яке треба відзначати! Жінки повинні бути жінками постійно, як і чоловіки мають бути чоловіками!
Микола Ящук:
— На 8 Березня я буду у відрядженні, поїду на майстер-курс з тхеквондо у Київ. Вітати доведеться по телефону, а бажати буду, як завжди, головного: здоров’я, удачі, здійснення мрій, вагітних гаманців та миру.
Віктор Ішков:
— З пенсії дам грошей, нехай повставляють зуби. Побажання? Будуть зуби — буде здоров’я! Жартую, звісно. Усміхайтеся!
Олександр Поліщук:
— Вітатиму міцним рукостисканням. Що скажу? Грошей немає, але ви тримайтеся!
Олег Годун:
— Вітатимемо красиво, щиро та з любов’ю! Насамперед, хочу побажати усім дівчаткам та жіночкам міцного здоров’я, бо без нього щастя буде неповним. Впевненості у собі, натхнення на добрі справи, бути коханими і завжди закоханими, і щоб весняний настрій ніколи не зникав! Зі святом вас, дорогі наші дівчата!
Юлія КЛИМЧУК