www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины
free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 11/2019

15 Березня 2019 | Оприлюднив: | 8 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Куди насамперед слід подивитися перед тим, як перейти вулицю? А. Направо. Б. Наліво. В. Вперед. Г. Під ноги.
  2. З якого кольору починається веселка? А. Зеленого. Б. Червоного. В. Блакитного. Г. Жовтого.
  3. Один з лозунгів Вінні-Пуха: «Головне — вчасно ...». А. Похмелитися. Б. Підкріпитися. В. Підлікуватися. Г. Підженитися.
  4. Яка з цих жінок не є кандидатом у Президенти України? А. Юлія Тимошенко. Б. Ольга Богомолець. В. Інна Богословська. Г. Наталія Королевська.
  5. Хто з гравців київського «Динамо» виступав за лондонський «Челсі»? А. О.Заваров. Б. А.Шевченко. В. О.Михайличенко. Г. К.Каладзе.
  6. У якому регіоні діяли загони повстанців під проводом Кармелюка? А. Поділлі. Б. Поліссі. В. Волині. Г. Покутті.
  7. Скільки двигунів у «Боїнга-737»? А. 1. Б. 2. В. 4. Г. 6.
  8. Студент, який убив ерцгерцога Франца Фердинанда, що привело до початку Першої світової війни. А. Гаврило Принцип. Б. Кирило Норма. В. Матвій Правило. Г. Андрій Суть.
  9. Якою за рахунком була цьогорічна церемонія вручення кінопремії «Оскар»? А. 77-а. Б. 88-а. В. 91-а. Г. 99-а.
  10. Що таке «Райські папери»? А. Сорт яблук. Б. Акції Ілона Маска. В. Заповіт Девіда Рокфеллера. Г. Витік фінансових документів.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №11: 1. Б. 2. Б. 3. Б. 4. Г. 5. Б. 6. А. 7. Б. 8. А. 9. В. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,