Медколедж обрав найкрасивіших студенток

Медколедж обрав найкрасивіших студенток

19-й конкурс «Міс коледжу-2019» у Палаці культури 5 березня допоміг зрозуміти, що краса — це не тільки зовнішність, а й поєднання її з ерудицією, вишуканістю, грацією, багатогранним внутрішнім світом. Одинадцять чарівних і творчих студенток коледжу цього дня боролися за право здобути титул королеви краси коледжу.
До складу журі увійшли депутати міськради, підприємці, бізнесмени, керівники організацій міста — експерти жіночої краси обирали найкрасивіших дівчат навчального закладу. На їх розсуд було представлено конкурси: «Знайомство», «Твори добро», «Молодіжний подіум» та «Конкурс талантів». Красуні демонстрували інтелектуальні здібності, декламували вірші, співали, а найбільше вразили танцями.
Звання «Першої віце-міс» отримала студентка Дайана Демиденко, «Друга віце-міс» — Альона Гончарук, а перемогу здобула Ольга Негодюк.

Адміністрація коледжу та учасниці висловлюють вдячність спонсорам-журі, на чолі з підприємцем В.А.Герусом, — за сертифікати на 300 грн., цінні подарунки, квіти, солодощі.
Власна інформація