Поминання 12/2019

Поминання 12/2019































25 березня минає 9 днів світлої пам’яті Володимира Євгенійовича СКУРАТІВСЬКОГО


Перестало битися Твоє добре серце, у котрому вистачало тепла для всіх. Ти пішов із життя, залишив нас у розпачі. Дім став пусткою, а життя втратило свої барви. Немає таких слів, щоб висловити свою печаль. Скільки не мине часу — Ти завжди будеш поруч із нами. Спи спокійно. Лебединим пухом хай буде Тобі земля і Царство Небесне.


З глибоким сумом усі рідні і друзі



Хто знав, — згадайте, хто пам’ятає — пом’яніть...


26 березня минає 5 років, як пішов у вічність Віктор Федорович ОСТРОЖИНСЬКИЙ із села Майстрів


На душі — біль, жаль і сум.

Тебе немає і більше вже не буде, та пам’ять про тебе вічно житиме в наших серцях. Царство тобі Небесне і вічний спокій твоїй душі. В скорботі голови схиляємо, сумуємо, любимо, пам’ятаємо.


У глибокій скорботі дружина, діти, онуки, правнуки, рідні



24 березня минає 40 днів, як пішов з життя мій ріднесенький синочок — Віктор Олександрович ПОЦЕЛУЙКО з с.Городище


Хоч обірвалося життя, а ти живеш!

У наших помислах живеш і будеш жити..

Ти вмів справді мріяти й любити...

Ми пам’ятаємо, ріднесенький, тебе!


Сумує твоя ріднесенька мама, бабуся, дядьки і тітки



21 березня минув рік тяжкої скорботи і печалі, як немає з нами найкращої людини в світі, матусеньки, бабусеньки і прабабусеньки — Ганни Миронівни БОЙЧУК


Великий біль у серці, бо все перед очима той страшний день, як Ви назавжди покинули свій дім. Не можемо змиритися з тим, що ніколи не побачимо Вас, не почуєм теплих слів. Ви мали золоту душу, щире серце і вмілі руки. Ваш світлий образ збережемо у пам’яті назавжди. Дякуємо Богові, що Ви були у нашому житті, що виховали нас і виростили. Але в душі Ви з нами залишитеся назавжди. Наша люба, дорогенька, мила, ніжна, золотенька... Скільки ж слів ще хотілося б Вам сказати, скільки всього розповісти, разом порадіти та трішечки поскаржитись, порадитись з Вами, та вибачитись за якусь, може, неслухняність. Так хочеться зараз все кинути і просто з Вами поговорити. Але, на жаль, Ви від нас пішли. Ми дуже Вас любимо і щиро надіємося, що душа Ваша поруч з нами і нас оберігає. Спіть спокійно, ріднесенька наша. Хай сонечко зігріває Вашу могилу, а добрій душі Вашій — Царство Небесне. Хто знав, — згадайте і пом’яніть добрим словом і тихою молитвою.


У вічній скорботі діти, внуки, правнуки і праправнук



24 березня минає 9 днів, як пішов з життя люблячий син, чоловік, батько, дідусь, товариш, сусід — Василь Ілліч ЧАПЛИГІН


Вогонь життя раптово згас,

Печаль і смуток серце ранить.

Низький уклін тобі від нас

І вічна пам’ять.


Вічно сумуючі мати, дружина, діти, онуки, брати, сестри, свати, друзі і знайомі



15 березня перестало битися серце Юрія Фалійовича КОПАЧА


Минають дні тяжкої скорботи і печалі, як ти пішов у вічність. Ти був гарним чоловіком, батьком, дядьком, дідусем, хорошим сусідом. Зі слізьми на очах схиляємо голови перед твоєю могилою і світлою пам’яттю. Нехай у цей день згадають добрим словом усі, хто тебе знав. Спи спокійно. Нехай земля тобі буде пухом, а душі — Царство Небесне.


Сумуючі дружина, діти, онуки та правнуки



22 березня минає 40 днів, як відійшов у вічність настоятель Свято-Миколаївського храму с.Гульськ протоієрей — Ігор ПЕШКО


Він назавжди залишиться у нашій пам’яті, серцях та душах світлим променем тепла, доброти та любові. Царство Небесне його душі та вічний спокій.


Дружина Тетяна, діти Серафим та Анастасія