Вітання 12/2019

Вітання 12/2019







































26 березня святкуватиме свій 30-річний ювілей дорога і любляча матуся, донечка, сестра — Ірина Володимирівна КРАСНОПЬОРОВА


Ти з нами три десятка років — як це чудово! В твій тридцятий День народження бажаємо, щоб збувалися найпотаємніші мрії, щоб життя було наповнене радісними подіями! Нехай нудьга і невдоволення забудуть дорогу до тебе! Миру і любові, здоров’я і щастя, радості і натхнення, роботи і грошей, благополуччя і терпіння, напруженої праці і веселого відпочинку! Нехай завжди і скрізь буде з тобою Бог, благословляє і наставляє тебе, веде за собою і дає тобі справжнісінької повноти життя!


З любов’ю твої діти Віка та Максим, батьки та сестра Альона з сім’єю



24 березня святкує свій чарівний ювілей прекрасна мама та доброї душі бабуся — Лідія Петрівна ДУБРОВА


Спасибі Вам, що Ви є в нашому світі, за добре серце, за очі привітні, за руки Ваші золоті й невтомні, за душу чутливу, що завжди пригорне. Нехай Вам силу Господь посилає, нехай шлях благодать осяває, хай мрії Ваші всі збуваються! Бажаєм всього, що щастям називається!


З великою любов’ю діти Максим та Інна, онуки Андрій та Артем



25 марта поздравляем с юбилеем — 70 лет — Надежду Васильевну КОЛЕСНИКОВУ


Пусть солнце светит в День рожденья и голубеют небеса, и пусть любовью окружают родные, близкие, друзья.

Любим. Целуем.


Все родные



22 марта — 5 лет любимой доченьке — Ангелине Николаевне КОНДРАТЮК из села Натальевка


Я помню чудное мгновенье — ты появилась предо мной под звуки собственного пенья, полметра только лиш длинной! Не верится, что время было, когда ты крохою была! Не говорила, не ходила, держать головку не могла! Будь счастлива, моя родная, и гордо голову держи! Пусть долго-долго не смолкает та песня под названьем жизнь!


Поздравляют: мама, папа, братик, бабушка и вся семья



20 березня відсвяткувала ювілей — 60 років — Валентина Анатоліївна ФЕДОРЧУК


З ювілеєм сердечно вітаєм, від щирого серця здоров’я бажаєм! Зичим в спокої довго ще жити, ніколи в житті ні за чим не тужити. Хай світлою буде життєва дорога, любов — від дітей і онуків, а ласка — від Бога.


З любов’ю чоловік, дочка, онуки



25 БЕРЕЗНЯ — ДЕНЬ СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ


Шановні працівники Служби безпеки України! Щиро вітаю вас із професійним святом!

Робота в службі безпеки вимагає високих знань, спеціальної підготовки і твердого характеру. Завдяки вашій щоденній сумлінній праці, суспільно-політична ситуація в нашому місті залишається спокійною і стабільною.

Щиро дякую вам за професіоналізм, мужність і відвагу.

Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, успіхів і благополуччя. Нехай у вашому житті буде якомога більше приємних подій, а успіх і вдача будуть вашими постійними супутниками.


Віктор ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

26 БЕРЕЗНЯ — ДЕНЬ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ


Шановні військовослужбовці та ветерани Національної гвардії України! Від щирого серця вітаю вас — героїв, які захищають незалежність і суверенітет нашої держави. Ви обрали для себе нелегку справу — боронити мир та спокій мільйонів українців, це — важка, відповідальна праця, гідна пошани.

Ви — справжні воїни, на плечі яких покладена велика відповідальність — служити українському народу, захищати Батьківщину та забезпечувати мирне життя! Ви довели всім, що українське військо — це приклад вірності, мужності та любові до своєї рідної землі!

Сердечно бажаю вам міцнoгo здoрoв’я, миру і злагоди в кожній родині, наснаги та невичерпної життєвої енергії для успішного виконання почесного обов’язку перед Батьківщиною!


Віктор ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

27 БЕРЕЗНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТЕАТРУ


Шановні працівники театрального мистецтва! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Міжнародного дня театру.

Театр завжди приваблював людей своєю грою, таємничістю і можливістю побачити світ високого мистецтва. Більше того, він дає нам можливість не лише отримувати естетичне задоволення, а й розвиватися та вдосконалюватися духовно.

Тож, прийміть щиру подяку за ті добрі думки й почуття, які ви своєю творчістю пробуджуєте у людях, за те, що театр продовжує радувати і захоплювати майстерністю акторів, дивовижною атмосферою творчості.

Щиро бажаю вам успішно втілювати в життя творчі задуми, радувати та дивувати всіх шанувальників цікавими і захопливими виставами. Від усього серця зичу міцного здоров’я, щастя й добробуту, нових досягнень та всеосяжної глядацької любові!


Віктор ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Ольгу Олександрівну ЮЗИКЕВИЧ — 22.03.1929 р.н.

Дар’ю Василівну МУКОМЕЛУ — 22.03.1930 р.н.

Анастасію Михайлівну ЛАВРЕНЮК — 23.03.1928 р.н.

Віру Петрівну КУЗЧЕНКО — 24.03.1924 р.н.

Клавдію Павлівну ПІМЕНОВУ — 25.03.1924 р.н.

Любов Іванівну ГАНЬБУ — 25.03.1930 р.н.

Володимира Івановича КАРПОВИЧА — 25.03.1942 р.н.

Валентину Оверківну КОЗИРЕНКО — 25.03.1945 р.н.

Володимира Вікторовича ПАНКРАТОВА — 25.03.1947 р.н.

Олександра Івановича ВОЗНЯКА — 26.03.1939 р.н.

Ольгу Захарівну БОРТНИК — 27.03.1930 р.н.

Любов Олексіївну КОНОНЮК — 28.03.1927 р.н.

Ганну Євтухівну КУЗЬМІН — 28.03.1930 р.н.

Сергія Юрійовича ТИМОНІНА — 25.03.1956 р.н.

Людмилу Павлівну АФАНАСЬЄВУ — 25.03.1957 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»