Тривають товариські матчі. Вже скоро офіційний старт

Готуючись до офіційних матчів, ФК «Звягель» відіграв товариський турнір Меморіалу Кирсанова, що проходив на полях Київщини. В останньому поєдинку групового турніру звягельчани впевнено перемогли команду «СНД» із рахунком 4:1. Дублем відзначилися Сергій Слюсар і Роман Гусак.
Граючи більшість матчів напівосновним складом (провідні гравці виступали за різні футзальні команди на місцевому турнірі), «Звягель» за чотири гри набрав 4 очки (одна перемога, одна нічия і дві поразки) і припинив боротьбу за трофей.
Але підготовка до сезону триває. І не тільки в спортивному та ігровому, але й у організаційному плані.
Цими днями представники ФК «Звягель», спільно із працівниками міського Центру фізичного здоров’я населення «Cпорт для всіх» та студентами Новоград-Волинського економіко-гуманітарного коледжу, провели прибирання на стадіоні в «Морському», де вже в найближчу суботу вируватимуть футбольні баталії весняного кубку «Звягель-2019». Про це інформує офіційна сторінка клубу в мережі Фейсбук.
«Дякуємо всім учасникам прибирання за плідну роботу. Окрема подяка директору центру «Спорт для всіх» Лідії Тимофєєвій як за організацію, так і за активну участь у прибиранні! Звертаємося до всіх мешканців міста, які полюбляють відпочивати на стадіоні ШМАСу, з проханням і надалі підтримувати це місце у чистоті та порядку. Дякуємо за розуміння!» — йдеться в повідомленні.
Олег БРЮХАНОВ