Гарний результат — до ювілею

Гарний результат — до ювілею

У Новоград-Волинській районній ДЮСШ на базі Пилиповицької ЗОШ І-ІІІ ст. 20 років функціонує відділення греко-римської боротьби (тренер-викладач — В.Ш.Кулмалієв). Його вихованці активно беруть участь в обласних, міжнародних, всеукраїнських змаганнях. Шість спортсменів отримали спортивні звання «Майстер спорту України», 14 — «Кандидат у майстри спорту України», понад 20 — першорозрядників.
Цими днями вихованці відділення серед семи кращих команд Житомирської області (м.Житомир, м.Андрушівка, м.Новоград-Волинський, м.Чуднів, м.Романів, м.Олевськ та Новоград-Волинський район) у Житомирі спробували свої сили на турнірі з греко-римської боротьби серед юнаків до 23 років.
Збірна Новоград-Волинського району посіла третє загальнокомандне місце, поступившись командам із м.Житомир та м.Новоград-Волинський.
В особистих змаганнях чемпіоном області у своїй ваговій категорії став Дмитро Лукащук.
Срібло — у Вадима Удовенка. Бронза — в Івана Грищука та Євгена Миронюка.
Трішки недотягнули до призової трійки Ілля Лукащук, Олександр Полянський та Андрій Поліщук — четверті місця. Вітаємо тренера Валерія Шукуровича з ювілеєм заснування відділення греко-римської боротьби та бажаємо подальших успіхів!
П.ПОДКАУРА