Стартував вокальний проект «Голос Міста»

Стартував вокальний проект «Голос Міста»

Соковитим і яскравим днем назвали суботу — 16 березня члени команди нового вокального проекту «Голос Міста». Цього дня проект «Фундації Широкопояс» стартував на сцені міського Палацу культури. Ідея організаторів — всеукраїнський проект розвитку талановитої молоді. Зараз конкурс дебютував у Новограді-Волинському, у вересні відбудеться у Житомирі, потім — у столиці.
Попередньо у нашому місті пройшов кастинг вокалістів, участь у дебютному конкурсі взяли понад півсотні учасників. У фіналі проекту організатори обіцяють виступи колоритних учасників журі, серед яких — фіналіст телепроекту «Х-фактор», хіп-хоп виконавець ХАС і гурт «G-ART» — Народні артисти України Олександр Бублієнко та Наталія Павловська. Також у складі журі — організатор музичного фестивалю «Lesia Grand Fest» та проекту «Голос Міста» Олександр Широкопояс.
Після тривалих обговорень журі у день старту проекту, до півфіналу пройшли 20 конкурсантів із Новограда-Волинського, Малина та Житомира. Учасники кастингу у півфіналі та фіналі отримають дипломи про участь у проекті «Голос Міста» та автографи артистів у складі журі. «Крім призів від наших партнерів, з огляду на можливості, сприятимемо творчому розвитку переможців», — раніше у інтерв’ю «Звягелю» сказав Олександр Широкопояс.

Учасники відзначили належний рівень організації проекту, зацікавленість талантами, увагу, терпіння, тактовність, дружні поради журі. Поза сумнівом, це важливо на шляху становлення вокалістів, тож конкурс може стати новим кроком у творчому зростанні виконавців. Серед них довелося почути як відомі у нас раніше гурти та сольних виконавців, так і нові.
Тож організатори запрошують містян у суботу — 23 березня — до Палацу культури, щоб підтримати у півфіналі конкурсантів. Вхід вільний. Фінал заплановано на 30 березня.
Юлія КЛИМЧУК
Фото Дмитра ШИРОКОПОЯСА та з мережі