Турнір пам’яті вчителя

Турнір пам’яті вчителя

22 березня у спортивному залі Новороманівської школи відбувся традиційний районний волейбольний турнір серед чоловіків, присвячений пам’яті вчителя цієї школи Феофана Марковича Кирильчука. Вже дванадцять років, як трагічно загинув Феофан Маркович, але пам’ять про вчителя географії, заступника директора школи жива.
На відкритті турніру в.о. старости Брониківської ОТГ Юрій Лосовський та директор школи Петро Надієвець привітали прихильників здорового способу життя, побажали гарного настрою та міцного здоров’я.
Юрій Антонович передав привіт учасникам волейбольного турніру від сестри Феофана Марковича — Лариси Марківни Радюк, яка проживає у с.Богданівка Корецького району Рівненської області.
На волейбольний турнір запросили вчителів, спортсменів із сіл Пилиповичі, Барвинівка, Чижівка. У турнірі взяла участь також команда з с.Нова Романівка, яку очолив організатор волейбольного турніру Юрій Антонович.
Після жеребкування, яке провели представники команд на чолі з головним суддею В.В.Стародубом, почалися змагання за олімпійською системою. У першій грі пилиповицькі волейболісти з рахунком 2:1 перемогли господарів турніру — спортсменів з Нової Романівки. У другому матчі за вихід у фінал змагалися чижівські та барвинівські волейболісти. Перемогу з рахунком 2:0 здобули представники Чижівки.
У грі за третє місце з рахунком 2:1 виграли волейболісти с. Нова Романівка. У фіналі, де зустрілися волейболісти з с. Пилиповичі та Чижівка, перемогу святкували гравці з Чижівки — 2:0.
Організатор турніру Ю.Лосовський вручив школі спортивний інвентар, учасникам турніру — грошові премії, грамоти, переможцю — перехідний кубок. Відзначено окремим призом кращого гравця волейбольного турніру — Андрія Павленка.
Юрій Антонович подякував головному спонсору турніру, депутату обласної ради В.С.Мельнику за суттєву фінансову допомогу.
П.ПОДКАУРА