Поминання 14/2019

Поминання 14/2019



















5 квітня — 18-та річниця світлої пам’яті нашої дорогої, люблячої донечки, сестри — Марини Миколаївни ГОЛУБ з с.Гульськ


Рідна наша, якби ти знала, як нам тебе не вистачає. Ти була нашою радістю, надією, підтримкою, а стала довічним болем. Наче та квітка, зів’яла ти рано, згасла, мов зірка, мов ранкова роса. Замовкли пташки, заніміли тополі, і сонце не світить, не тече вже вода. Серце стиснулось від муки і болю. Рідної донечки вже більше нема. Ми ще раз покличемо тебе, доню, й зросить могилку солона сльоза. Вітер журби тихо квіти колише. Сивим туманом знов в’ється журба. Тиша навколо могилки не дише, тільки сльозами бренить знов роса. Тільки лиш спогад і тихе мовчання. Сумно лежати тобі у землі. Сльози розлуки і сльози прощання, прийди до нас, донечко рідна, у сні. Царство Небесне і вічний спокій твоїй душі, наша дорога дитина.


Вічно сумуючі мама, тато, брат, рідні, друзі



Рядом нет... В мыслях — навсегда.


7 апреля — год, как ушёл из жизни Василий Николаевич ОПАНАСЮК


Внезапно, на 71-ом году жизни, остановилось сердце любимого нами человека. Душа не вынесла тяжёлой утраты, за сыном в вечность отойдя. Родной наш, вспоминаем, каким Ты был трудолюбивым, был безупречной чести, очень доверял людям, сколько хорошего оставил после себя, был не равнодушен к чужому горю и всячески материально помогал родным и соседям.

Благодаря твоей работе, наш городок приукрасился. Верю, что есть люди, в жизни которых Ты оставил добрый след.

Ты вечно будешь жить в наших сердцах. Жизнь жестока и нет в ней чудес, не добраться с земли до небес. Вот и лучик надежды исчез, и теперь мы не вместе, а без... Пусть же земля Тебе будет пухом, а память о Тебе — лишь добрым слухом.


Родные



СПІВЧУТТЯ


Колектив Чижівської ЗОШ I-III ступенів глибоко сумує з приводу передчасної смерті колеги, вчителя Захисту Вітчизни — Віктора Івановича ВОСКОВЕЦЬКОГО та висловлює щирі співчуття родині.

Вічна пам’ять...



3 квітня минув рік, а 5 квітня — 15 років, як покинуло цей світ чудове подружжя — Світлана і Михайло ЮРЧЕНКИ


Світла пам’ять та Царство Небесне цим гарним людям.


Вічно сумуючі донька, онуки, правнуки